Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy tetszik a lába? Vagyis izgatnak lábak? Magyarul lábfétisem van
A ti barátnőtök hogyan tudta meg?
Ha lány vagy szerinted hogyan kellene meg tudnia?
Félek hogy ezért máskép nézne rám.. :(
Nálam úgyanez van, de nagyon durván. Sokkal jobban beindulok szexnél, ha pl. a lábai a vállamon vannak.
De ha egyedül vagyok, akkor képes vagyok egy sima női harisnyás lábú képre is masztizni.
Mire elolvastam a kérdést és az eddig adott válaszokat, az eddigi kommentelők már lényegében le is írták neked azt, amit én is tanácsolnék.
Eddigi barátnőim egyikével sem beszéltem kifejezetten a lábfétisről. Egyszerűen csak elkezdtem foglalkozni a lábaival, amikor csak adódott a helyzet, és simán rájöttek, hogy nekem ez mennyire bejön, milyen szinten izgat.
Egyikük sem vonakodott tőle, sőt, mire szóba hoztam, mennyire tetszik és milyen szépnek tartom a lábaikat, már teljesen tisztában voltak vele ("tudom" :) ).
tl;dr - ha már tuti együtt vagytok, és finoman, természetes módon kezded őt bevonni azokba a fantáziákba, amik foglalkoztatnak, akkor szerintem elenyésző az esélye, hogy bármilyen falba ütköznél a barátnőddel. Ha mégis, akkor az sem teljes elzárkózás lesz, csak a határok kijelölése, hogy meddig tud szívesen elmenni veled. Bízz benne és magadban is!
Én nem sz@roztam.Pár alkalom után egyszer szétnyaltam a lábát, aztán ott leesett neki minden. 🙂
Szerencsére nem vette zokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!