Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan mondjam el a barátnőmne...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a barátnőmnek hogy tetszik a lába? Vagyis izgatnak lábak? Magyarul lábfétisem van

Figyelt kérdés

A ti barátnőtök hogyan tudta meg?

Ha lány vagy szerinted hogyan kellene meg tudnia?

Félek hogy ezért máskép nézne rám.. :(

2021. jan. 18. 00:24
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
70%
Nem tudom. Mikor dugunk, nagyon szépen tartja a lábát. Illetve mindig. Szép. És szeretem. Mondtam neki. Hogy izgató. És lehet, hogy láb fétis van. Meg más is. Asszem van pár fétisem. Nevetett. És annyit mondott, hogy tudom :-)
2021. jan. 18. 00:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk ahogy ide írtad pont úgy. Nem (csak) azt mondod neki hogy hű drágám de szépek a szemeid, úgy szeretek veled összebújni, hanem megdícséred a lábait is, hogy szerinted milyen formásak. Együtt vagytok, szeretitek egymást? Akkor ne legyél már ilyen besz.ri! Megosztjátok az ágyatokat, dugtok - azaz van köztetek bizalom ha már szex van - nyugodtan elmondhatod neki nem fog kiszaladni a világból, nem egy üldözendő extra perverziód van.
2021. jan. 18. 01:29
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg, hogy megmasszírozhatod-e neki. Ha igen, akkor elkezded masszírozni, és közben kicsit elkezdel vele játszani, közben figyeled a reakcióját. Ha ellenkezik hagyd.
2021. jan. 18. 06:46
 4/15 anonim ***** válasza:
64%

Nálam úgyanez van, de nagyon durván. Sokkal jobban beindulok szexnél, ha pl. a lábai a vállamon vannak.

De ha egyedül vagyok, akkor képes vagyok egy sima női harisnyás lábú képre is masztizni.

2021. jan. 18. 07:11
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
nem kell sokat mondanod, észreveszi ö úgyis. Sok póz van ahol láthatod puha talpacskáit szex közben. Ha látod hogy nem zavarja akkor beszélhetsz is vele. Például én barátom szerete csikizni is meg picit pálcázni talpamat
2021. jan. 18. 08:04
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell ezt így bejelenteni. Néha hozzáérsz, simogatod, megdicséred, hogy szép. Így esélyes, hogy partner lesz, de ha bejelented, hogy fétises vagy és netán még gyakorizik is a csaj, akkor tuti elmenekül. Csak finoman, ne ész nélkül...
2021. jan. 18. 08:09
 7/15 anonim ***** válasza:
93%

Mire elolvastam a kérdést és az eddig adott válaszokat, az eddigi kommentelők már lényegében le is írták neked azt, amit én is tanácsolnék.

Eddigi barátnőim egyikével sem beszéltem kifejezetten a lábfétisről. Egyszerűen csak elkezdtem foglalkozni a lábaival, amikor csak adódott a helyzet, és simán rájöttek, hogy nekem ez mennyire bejön, milyen szinten izgat.

Egyikük sem vonakodott tőle, sőt, mire szóba hoztam, mennyire tetszik és milyen szépnek tartom a lábaikat, már teljesen tisztában voltak vele ("tudom" :) ).

tl;dr - ha már tuti együtt vagytok, és finoman, természetes módon kezded őt bevonni azokba a fantáziákba, amik foglalkoztatnak, akkor szerintem elenyésző az esélye, hogy bármilyen falba ütköznél a barátnőddel. Ha mégis, akkor az sem teljes elzárkózás lesz, csak a határok kijelölése, hogy meddig tud szívesen elmenni veled. Bízz benne és magadban is!

2021. jan. 18. 12:29
 8/15 anonim ***** válasza:
A hosszú párkapcsolat titka a kommunikáció... ha nem is ismeritek egymást, hogy akarsz vele hosszútávra tervezni?
2021. jan. 19. 10:52
 9/15 anonim ***** válasza:
84%

Én nem sz@roztam.Pár alkalom után egyszer szétnyaltam a lábát, aztán ott leesett neki minden. 🙂

Szerencsére nem vette zokon.

2021. jan. 19. 20:36
 10/15 anonim válasza:
Na lett belőle valami?
2021. jan. 22. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!