Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nagyon husis a puncija, az a kis dudori “homlokos”. Hogy mondjam meg neki, hogy nem tetszik? Nem akarom, hogy elhagyjon.
Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 23:18
1/24 anonim válasza:
miert mondanad meg neki? ettol megvaltozik szted?
2/24 anonim válasza:
Miert kene megmondani neki ? Ha nem tetszik keres mast. De emiatt elhagyni valakit... vannak az eletben ennel joval fontosabb dolgok
5/24 anonim válasza:
No para, van még rajta 2 lyuk. (Hülye kérdésre, hülye válasz)
6/24 anonim válasza:
Szerintem jó puncija lehet, én szeretem az ilyet! 👌
33/F
8/24 anonim válasza:
Minek akarod megmondani neki? Változni nem fog max neki fog nagyon rosszul esni... mi értelme? Ha nagyon zavar hagyd ott (bár elég gáz ha neked ez a legfontosabb egy kapcsolatban..)
9/24 anonim válasza:
Miért kell elmondani neki?
Akkor szerinted megváltozik?
Amúgy k**vára nem szereted őt. Ha szeretnéd, akkor nem érdekelne hogy milyen a puncija. Oda és vissza lennél érte.
Szóval szerint tegyél neki szivességet, és hagyd el!!!
10/24 anonim válasza:
Uristen nagyon sok eszed lehet ha illyet kerdeztel
Ha szereted mindegy hogy nezki a pinaja nem kivurol kell jó legyen hanem belülről mit nezegeted dugd be és kesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!