Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőmnek nagyon husis a puncija, az a kis dudori “homlokos”. Hogy mondjam meg neki, hogy nem tetszik? Nem akarom, hogy elhagyjon.
Figyelt kérdés
2020. febr. 18. 23:18
12/24 anonim válasza:
Ha rájön hogy csak egy db p.nát látsz benne akkor úgyis otthagy. Mindenkinek ez a legjobb, legalább keresni tud magának értelmes pasit aki Nőként tiszteli.
13/24 anonim válasza:
Vagy hagyd ott vagy kussolj. Nem a szore zavar, amin valtoztathat. Ja, es te hogy orulnel, ha megtudnal egyet mast a legbecsesebb reszedrol.
14/24 anonim válasza:
S mit érsz el vele. Változni attól nem fog a kinézete
15/24 anonim válasza:
Jaj, megint az ömlengés, hogy ha szereted, akkor minden mindegy... Olyan emberrel kell összejönni, akinek beindít a nemi szerve, ennyi.
16/24 anonim válasza:
Nem kell neki elmondani, mert ugyse tud rajta valtoztatni.
Egyebkent meg senki se tokeletes. Elobb vagy utobb talalni fogsz a parodom olyat, amin valtoztatnal, de az a lenyeg, hogy osszessegeben szeresd es vonzodj a masikhoz. ❤️
17/24 Gymnospermatophyta válasza:
Túl nagy mell, husis punci... mi van itt...? :)
18/24 anonim válasza:
A 17 es jól írja,11 éve nem voltam nővel,nekem biztos jó lenne, soha elnem hagynám 38f hetero.
19/24 anonim válasza:
Szerinted te tökéletes vagy?
Az enyem is húsos, puha is, soha nem keptam ra negatív megjegyzést. En vékony vagyok , kívánatosan húsos nekem ott lent.
Ha meg ismersz valakit, olyannak ism meg ot amilyen, jo és rossz hibákkal együtt, ő ilyen....ez ő.
Inkább becsüld meg a baratnodet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!