Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szilveszter óta fáj a fenekem análtól. Kicsit már enyhült a fájdalom de még mindig érzem. Érdemes várnom még, mielőtt orvoshoz mennék? (máskor maximum 2-3 napig fájt eddig) 20/L
Nem. Lassan a hónap közepe van, hova vársz még?
Menj orvoshoz, de azt is mondd el, mi történt.
Hát köszönöm a válaszokat. Ha nem enyhült volna akkor nem gondolkodnék, de már enyhült a fájdalom. Lehet elmegyek ha nem lesz jobb egy két napon belül.
(nem tudom miért számít de 2-en csinálták)
Köszönöm a válaszokat!
Nocsak, szóval a csajoknak fáj a feneke az anál után? Ezt nem tudtam.
Azt hittem csak a melegek vannak így vele.
#7 Neked sincs túl sok eszed.
Kérdező! Minek teszed tönkre magad? Pasi kedvéért? Ne légy hülye! A pasi otthagy. Te meg járhatsz majd pelenkát feliratni az orvoshoz.
2-en?akkor ne csodálkozz rajt.
Remélem megérte...
Nekem inkább kamunak tűnik a kérdésed.
Análozol 2 biszex pasival, és előtte nem gondolsz arra, hogy egymástól, meg tőled úgy bevadulnak majd, hogy küldeni fogják rendesen, mint a rakétát. Aztán meg fájni fog utána.
És akkor ezt még ki is írod - és persze életkorral, had botránkozzon meg a nép, hogy egy 20 éves kiscsaj hová süllyed.
Bocs, de ez nagyon hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!