Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más lánynak is ilyen érzés volt elveszteni a szüzességét?
Figyelt kérdés
18 éves lány vagyok, lefeküdtünk a párommal, előtte ujjazott, de akármivel hatolt be mindig szúró, égő, csípő fájdalmat éreztem.
Hüvelyfertőzésem nincs elvileg.
Normális amit éreztem?
2020. dec. 27. 13:53
1/7 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon fájdalmas volt az első több alkalom is sajnos
2/7 A kérdező kommentje:
De ez az égő érzés belülről normális?
2020. dec. 27. 13:55
3/7 A kérdező kommentje:
Sajnálom hogy ilyenek voltak az első alkalmaid
2020. dec. 27. 13:56
4/7 anonim válasza:
Nekem nem. Nagyon sokáig, hetekig pettingeltünk előtte.
Nem mondom, hogy nem fájt kicsit, de egyáltalán nem volt égő érzés.
5/7 anonim válasza:
Nekem abszolút nem fájt, de engem előtte jóval már ujjazott.
6/7 anonim válasza:
Előtte meg kellett volna mosnia a kukijat. Lehet pisis volt 🤭
Amugy fogalmam sincs xddf
7/7 anonim válasza:
Biztos van valami fertőzésed. Nekem is volt, utólag derült csak ki. Azt hiszem nem csípő érzés volt, de nem volt kellemes. Talán ha nem lett volna az a bakteriális fertőzés, akkor nem fájt volna.
Szóval szűz lányok, irány a nőgyógyász szüzesség elvesztése előtt, hogy kikúráljon egy esetleges fertőzésből, mielőtt szexre kerül a sor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!