Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés a szüzességét elveszteni? Nagyon fáj? Verezhet is? Tényleg jobb ha a partner előtte megujjaz?
Benne maradt a phicsamban a gumi.
F/41
Nekem személy szerint egyáltalán nem fájt és nem is vérzet, csak nem élveztem. Nem volt rossz, hanem olyan semmilyen — történik és kész. A rá következő alkalmak pedig már egyre jobbak voltak.
Jobb, ha megujjaz előtte, nagyjából annyi ujjal, amennyi megfelel a pénisze vastagságának. Velem így történt.
17L
Tapasztalat, én vagyok az a fél aki elvette a lány szüzességét
Fájni fog egy kicsit, de nem nagyon ha a fiú oda figyel rád.
-Hosszú előjáték
- Ujjazás
- Nyalás
- kényeztetés
-Utána lassan megpróbálni behelyezni
( a fentebbiek segítenek a tágulásban és a lazulásban) és mindig figyelni kell a női reakciókat.
Aztán hidd el olyan jó hogy nem akarod abba hagyni :)
Pózváltás egyebek utána mehet, a lovaglást majd próbáld ki bele fogsz remegni nagyon jó, én így vettem észre a reakciókból!:)
Egy kicsit fog fájni majd elmúlik, de persze az se mindegy mennyire vagy szűk és mekkora a pénisz.
A lényeg hogy oda figyeljen a srác te bízz meg benne és ne stresszelj :)
Sok sikert! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!