Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Próbáltátok már, hogy milyen érzés behatolás után belevizelni a partner ánuszába? Kíváncsi lennék rá.
Figyelt kérdés
2016. aug. 19. 21:37
1/7 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nagyon egészséges lenne a dolog, de nem ítéllek el. Mindenkinek más jön be.
2/7 anonim válasza:
Nem okoz kárt a végbélben. Egy perverzió azt annyi
3/7 anonim válasza:
Fúj nem. Ilyet nem tennék a párommal.
4/7 anonim válasza:
utana majd elmegy kakilni és ennyi. kis beontes lesz neki.
5/7 anonim válasza:
A minap én is elfantáziálgattam ezen.. lehet beteges, de engem valamiért beindít, ha arra gondolok, hogy valaki ezt teszi velem. :DD
16/F
6/7 anonim válasza:
A francba!!! Akkor ezek szerint hagynom kellene magam hátul is! :D
Nekem szájba hatolás után csinálták eddig, és fogadó félként bejön. :D
7/7 anonim válasza:
P.nciba csináltam, de az nem volt extra egyik félnek sem
Nekem viszont kimondottan bejött, amikor aktus közben a lány pisilt le engem
Az elején kérette magát, de utána még évekig ment a dolog, és megszokta, hogy ez nekem jebön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!