Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egy partner 2szer megfertőzött...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy partner 2szer megfertőzött 3. szor is meg akart, szerinted?

Figyelt kérdés
2016. júl. 22. 17:16
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hülye vagy.

Ha a kötetlen véleményemet kérted , mert kérdést azt nem tettél fel.

2016. júl. 22. 17:20
 2/10 A kérdező kommentje:
Egy állítólagos heterótól kaptam szifiliszt. Megkaptam a 2 injekciót ami borzalmasan fáj.Az ember ilyenkor elgondolkodik.A 2.hogy volt?Hívott ,hogy kíván ezért orálisba belementem. Elmentem szűrésre újabb fertőzés.Egy ből behatároltam,hogy ő jelen volt min kettőnél. Volt olyan szemét hogy rá két évre felhívott egy idegen számról és közölte "kíván,a telóját ellopták ezért van új száma".A szolgáltató pedig visszatudja adni a számod. Szóval nem mentem bele egy harmadikba. Azóta elérhetetlen,Ez azok közzé tartozik"hogy semmi bajom".Ha 10 évig nem kezelték már visszafordíthatatlan következményei vannak.Pld a szív verőér szétdurran stb .Mert mér késő..
2016. júl. 22. 17:22
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha pedig szándékosan fertőzött ,arra szerintem nincsenek szavak.
2016. júl. 22. 17:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát azért te se vagy semmi ha a másodikba még így is belementél...
2016. júl. 22. 17:43
 5/10 A kérdező kommentje:
Az eset 2 éve volt a záró vizsgálatoknak is vége .minden negatív. Egy valakivel voltam és szigorúan GUMI!
2016. júl. 22. 18:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Ez komoly dolog, a záróba benne van, szem idegrendszer belgyógyászat ,kardiológia És ha minden ok akkor zárják le.
2016. júl. 22. 18:12
 7/10 anonim ***** válasza:
2016. júl. 22. 18:29
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Mégis honnan a francból tudjuk mi, hogy harmadszor is meg akart-e fertőzni, lehet nem is tud róla, hogy megfertőzött. Elég ciki, hogy nős pasasokkal kezdesz, akitől ráadásul minden szart össze is szedel KÉTSZER.
2016. júl. 22. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyrészt a szifilisz gyógyítható, így szerencséd van.

Másrészt: legközelebb remélem megtanulod, hogy ilyet nem lehet csinálni. Keress magadnak egy valódi párkapcsolatot, ahol csak ti vagytok egymásnak, s akkor nem kell "partnerekkel" lenni, illetve nem kell félned a betegségektől.

Szerintem az a fél óra-egy óra gyönyör nem ér annyit, hogy utána hónapokig járd a nemibeteg-gondozókat.

2016. júl. 23. 05:50
 10/10 A kérdező kommentje:
Igazad van.Egy 22 éves lett volna,természetesen gumi.Megakart lopni észrevettem.Inkább marad a maszti.
2016. júl. 23. 10:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!