Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Ti mit csináltok, ha megtetszik nektek egy pasi (az életben, nem a neten)?
Szerintem első körben simán elkezhetsz vele haverkodni.
Ha félsz esetleg kezdetben elhivhatnád sörözni de úgy hogy nem csak őt hívod hanem így több kollégát. Ott meg tudsz vele haverkodni,majd később lesz ami lesz.
Én pl nem félek az elutasítástól, én lazán rékérdeznék, de én én vagyok.
Ha ennyivel idősebb nálad, akkor ha ő is meleg, abszolút előnyben vagy vele szemben.
Az én pasim csak 9 évvel idősebb mint én, de én örülök ennek.
Én lazán utána mentem a facebook-on írtam neki hogy szeretnék vele megismerkedni és nagyon pozitív választ kaptam. Egy baráti társaságban ismertem meg, ahol nem voltam barát, csak valakinek az ismerőse, sokat nem is foglalkozott velem, utána pedig írta, hogy te vagy a kis édes srác, egész végig rád gondoltam, pedig amikor a party volt, hát én nem láttam rajta, hogy nézett volna. Szóval bátorság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!