Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti meddig szerettek orálozni? Baj ha a partner sokáig bírja és szereti?
Figyelt kérdés
Ugyanis a többsége a partnereimnek 10 perc után kivolt...Már-már sürgetett, ami rossz érzés.2016. márc. 25. 10:43
1/11 anonim válasza:
Nem is értem mit sürgettek a partnereid... mintha ez gombnyomásra menne. Egyébként barátnőm sokáig tart amíg elmegy de egyáltalán nem zavar, ugyan vagy hogy elfáradok közben kicsit de megérdemli mivel ő is kielégít engem, és szeretem is ha kielégül. Nem baj számomra.
2/11 anonim válasza:
Egyébként látom hogy homoszexuális kategóriában van a kérdés, de a tényen nem változtat ezért mertem hozzászólni. Első voltam. :)
3/11 anonim válasza:
Hát... negyed óra után már én is azt hiszem, hogy rosszul csinálok valamit. :D
Egyébként ha kényelmetlen a pozíció vagy próbálok gyorsítani, akkor néha én is úgy érzem, hogy hosszú az idő egy kicsit.
De lehet csak az a baj, hogy nagyon szeretek nyelni, sokat és sokszor! :D
4/11 anonim válasza:
Addig csinálnám amig élvezi és jó ...
Gondolom kölcsönös és örömteli..
5/11 anonim válasza:
Imádom csinálni, szal ameddig a lány akarja :)
6/11 A kérdező kommentje:
Meleg kérdés :P
2016. márc. 25. 13:25
7/11 anonim válasza:
Engem is sürgettek már, mert én is elég soká bírom :) Tényleg rossz
Viszont én szeretem hosszabban csinálni ha van rá lehetőség (persze nem órákig, de 10 percnél mindenképpen tovább :D)
8/11 anonim válasza:
Nem szeretek hosszan szopni. Azt szeretem ha egy-két perc alatt el is mennek :) izgató
9/11 anonim válasza:
Ha nem szeretik sokáig csinálni az valószínűleg nem a személyetek elleni sértés csupán elfáradnak... Ők sem tehetnek róla.
10/11 anonim válasza:
Nekem elég kiábrándító lenne ha a párom elkezdene sürgetni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!