Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen a jó fenék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó fenék?

Figyelt kérdés

Külsőre illetve látványra ez visznyleg egyértelmű, de erre is írhattok véleményt.

Igazán az érdekel, hogy milyen az a fenék, amibe nagyon jó behatolni. Mi volt a legjobb, amiben részetek volt? Van ennek külső jele? Lehet ilyen téren edzeni egy feneket?

Hetero pasik válaszát is elfogadom. Tőlük azt is megkérdezem, hogy egy hüvelyhez képest miért annyira jó egy fenék, hogy minden hetero pasi ki akarja próbálni? Vagy csak változatosság?

2016. júl. 5. 18:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem ha csupasz (szőrtelen). szép kerek, feszes legyen, eddig még csak egyszer próbáltam ki , az ilyen volt és isteni érzés. 22/F
2016. júl. 5. 18:38
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtelen, nagyobb husisabb, izmos.
2016. júl. 5. 19:22
 3/13 A kérdező kommentje:
Oké. Ez a külső. De mi az, amit csak akkor érzel, ha má rbent vagy?
2016. júl. 5. 20:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

nekem nem a fenék a fontos, hanem az h kié az a fenék. :)

20 aktív

2016. júl. 5. 21:13
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Küldjek képet nekem milyen a fenekem? :D nem tudom hogy jó-e de lehet valami ilyesmi :) ami ide le van írva :) 21/m/p
2016. júl. 5. 21:42
 6/13 A kérdező kommentje:

Én két esetben éreztem, hogy az adott élmény felülmúlhatatlan. Egyiket rendesen megdöngethettem, másikba csak belekóstólhattam. Mindkét hátsó már látványra is jó volt, formás, érintésre is tökéletes, feszes izmos. De az igazi kábulat a behatolás után jött. Könnyű volt behatolni, nem volt semmi kínlódás, nem volt akadály. Ennek ellenére viszont elég szűk volt a lyuk. Forró volt, nagyon forró. Úgy bizsergett odabent a farkam, hogy csak na. Végig azt éreztem, hogy mindjárt elmegyek. Örökre bent akartam maradni. Sok fiút dughattam már, nem egyet többször is. Mind jó volt, el is élveztem odabent rendszeresen. De ezt a bizsergető, mindjárt elélvezek és sose legyen vége érzést csak ennél a két srácnál éreztem, igazán hosszan csak az egyiknél.

Nem tudom, hogy mitől volt olyan jó. És nem tudom, hogy mit lehet ezért tenni. Lehet edzeni, attól formás lesz és feszes, de attól még nem lesz meg ez az érzés. Azt lenne jó kitalálni, hogy hogyan lehet ilyenné edzeni a csodálatos lukat

2016. júl. 6. 00:50
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ott lehetett némi érzelem is.. anélkül nem sűrün lesz ilyen érzésed..akárhogy edzhetik...sztem..
2016. júl. 6. 05:53
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Előző jól írja :D nem a feneküktől volt csupán jó, hanem akivel voltál, az, hogy csodás popsija volt az csak dobott az egészen :)
2016. júl. 6. 08:57
 9/13 A kérdező kommentje:

Alkalmi volt mind a kettő. Egyiket neten, méásikat a magnumban ismertem meg.

Más jó fenekő pasikban sem éreztem ezt és még a pasimmal sem éltem át ezt.

2016. júl. 6. 17:14
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Öm... előfordulhat, hogy a passzvaktól érezted azt a kellemes érzést :D még pedig úgy hogy vagy tudatosan értettek ahoz, hogy kell egy farkat a fenékben mégjobban izgatni vaaagy tudatalatt :D ezalatt azt értem, hogy mondjuk nagyon beindultak rád akkor a testük olyan tűz forró lesz, tűzbe jöttek tőled :D és amikor behatoltál akkor így reagálták le a fenekükkel, ami belőled ezt váltotta ki :D én is passziv vagyok és ha látok egy szimpi helyes srácot, úgy érzem hogy tüzelek xddd forrósodik a testem, szédülök meg ilyenek :D szóval ez megmagyarázná, miért éreztél olyat annál a két srácnál
2016. júl. 6. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!