Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szexi a szőrös fenék?
Figyelt kérdés
Én a passzív személy szeretnék lenni a szex közben. Csak az a baj hogy nem nagyon de szőrös a seggem. Az nektek bejön vagy inkább taszít?2016. máj. 2. 15:22
1/11 anonim válasza:
A lyuk körül legyen borotvált és tiszta. Máshol kifejezettem izgat is.
2/11 anonim válasza:
Számomra taszító. Én is leszoktam borotválni.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen én is vagyok inkább csupasz. De a borotvától tartok ott len. Nem vágod meg magad? Meg ha visszanől a szőr nem szúr? Meg hogy érsz el mindent?... Szerintem ha szőrtelenítek majd akkor gyantával fogom, jobb ötletem nincs.
2016. máj. 2. 17:12
4/11 anonim válasza:
ez engem is érdekelne :/ az a baj hogy nekem nagyon szőrös... :D
5/11 anonim válasza:
nekem nem jön be, de valaki meg igen. a párod szeretni fogja a neked gondolom, akármilyen. én azért jobban szeretem a csupasz popót, látványra is szebb meg nyalni is jobb
6/11 anonim válasza:
A legtöbb aktív el szokta várni a csupasz feneket, de nálam pl nem elvárás, és biztos van még akit nem zavar. De amúgy fürdőkádban vagy zuhanynál leraksz a földre egy tükröt és már tudod is borotválni.
25/F
8/11 anonim válasza:
Engem is nagyon fel tud izgatni. :P
19/f
9/11 anonim válasza:
Szerintem is szexi a szőrös fenék :P
10/11 anonim válasza:
Én is passzív vagyok, de volt gondom a szőrtelenítéssel. Fájt és szúrt, amikor visszanőtt, ezért véglegesen szőrtelenítettem a seggem, és ha már megvettem a műszert a lábaimat és a hasamat is.
Szóval a legtöbb aktívnak a szőrtelen jön be. Nekem, az aktív fiúkon is csak az tetszik, amelyik nem gorilla, de ez pont olyan hely, amin egyértelműen jobban tetszik ha nem szőrös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!