Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen a jó fenék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen a jó fenék?

Figyelt kérdés

Külsőre illetve látványra ez visznyleg egyértelmű, de erre is írhattok véleményt.

Igazán az érdekel, hogy milyen az a fenék, amibe nagyon jó behatolni. Mi volt a legjobb, amiben részetek volt? Van ennek külső jele? Lehet ilyen téren edzeni egy feneket?

Hetero pasik válaszát is elfogadom. Tőlük azt is megkérdezem, hogy egy hüvelyhez képest miért annyira jó egy fenék, hogy minden hetero pasi ki akarja próbálni? Vagy csak változatosság?

2016. júl. 5. 18:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Igen, ebben lehet valami. Anélkül, hogy dicsekednék, a dfarkam tényleg mindenki dícséri. Formára a legjobbak özött van és méretre is felülmúlja az átlagot, persze azért nem gigantikus. Az a srác, amelyiket rendesen megizélhettem azt mondta, hogy több farok is volt már benne, de az enyém a legjobbak közöt van. Tényleg nagyon élvezte. Ezek szerint passzoltunk.
2016. júl. 7. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
hasolót akkor éreztem amikor egy nős haverom dugtam
2016. júl. 7. 16:53
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugye? :D pedig 21 éves szűz vagyok :D csak bekell látni, hogy milyenek vagyunk mi, a másik se külömbözik testileg vagy érzelmileg :D passziv vagyok és ezért gondoltam arra amit a 10#-esnél írtam :D meg amit írtál, hogy miért lehetett olyan kellemes :D tuti, hogy tetszett a passzivaknak :D és az úgy hozzá tett az élményhez :D
2016. júl. 7. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!