Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt kérte, kínozzam/bántsam az ágyban. Kérhetek segítséget?
A pasim valamelyik nap felhozta, hogy dominálhatnék felette akármennyire durván az ágyban. Még azt is mondta, hogy meg is dughatom, ha úgy van. Azt akarja, hogy kínozzam úgy, hogy szenvedjen.
Én maradandó károkat nem akarok neki okozni, de nem annyira vagyok jártas ebbe a témába.
Szóval én nyitott vagyok rá, szívesen próbálom ki, de nem igazán tudom, mit kéne csinálnom.
Tudnátok segíteni, tippeket adni, vagy hogy ti mit szerettek vagy mit szerettek csinálni BDSM-en belül?
Lehetőségek tárháza egy szexshop.
Tégy rá szájpecket. Lovaglópálcával, vagy paskolóval üsd a fenekét. Felcsatolhatóssal dugd meg - no itt nem árt a síkosítás és beöntés. Kötözd ki az ágyhoz és bántsd a heréit, farkát, de közben izgasd is. Bilincseld hátra a kezét, és szopasd meg a felcsatolhatóssal, vagy épp nyalasd amíg akarod (a legjobb ha te állsz, ő térdel, vagy ha ráülsz, így jobban irányítva van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!