Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Adtatok már el használt bugyit valakinek?
Én adnék el használt bugyit, de csak olyat ami egy napnál tovább nem volt rajtam, azért a higiénia az fontos és nem akarok több napos bugyiba lenni. Az enyém foltos lesz nap végére, de szaga nincs, nem tudom mit szagolgatnak rajta.
Mennyiért szoktak venni ilyet? 1300 ft a posta és még erre jön a bugyi ára ami kb 1800 ft és még csak nullában vagyok. Az idő, energia, csomagolás ez mind pénz. Szerintem 10 ezer alatt nem csinálnám. Egy 10-esért már küldenék bárkinek, de csak előreutalással. Plusz kérések nem tudom mit takarnak.
51-es
Ugyan ez, bár szerintem egy 6-8 ezerért is már megéri ha 1300-as postadíjjal nézem.
Mondjuk turiban pár száz Ft-ért lehet bugyit venni. :) És újakat is. Nagyon sokszor én is onnan szereztem be. Úgy megérte valóban. Én pont ezért 4000 Ft-ért tudtam adni a sima egynapos bugyit. Erre extraként jött pl a maszti. És plusz a postaköltség díja (ki, hogy szerette volna).. stb ;)
Mondjuk most is árulok a visszatérő vásárlóknak. De megcsappantak azok a felületek, ahol árulni lehetne.
Aki hülye, bedől, van ilyen.
De a komoly, igényes vevők és a komoly, valódi eladók egymás között hidd el, megoldják, hogy ilyen ne forduljon elő.
Mióta csináom, bármilyen módon igazoltam magam, ahogy a másik kérte, hogy igenis nő vagyok, a saját bugyijaimmal, és nem egy beteg f*sz, aki le akarja húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!