Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Adtatok már el használt bugyit valakinek?
Figyelt kérdés
Érdekelne a dolog, csak nem tudom, hogy a nők adnak-e el használt bugyikat.2020. dec. 28. 16:56
2/58 anonim válasza:
Barátnőmnek mondtam, h adhatnánk el a bugyijait, lenne rá kereslet. :D
5/58 anonim válasza:
Rendszeresen. Hihetetlen, micsoda igény van, nem is kevés pénzért, pedig nem tartozom a legnepszerubb lányok közé.
6/58 anonim válasza:
Igen! Ahogy az 5-ös írta, nagy igény van rá. Jó kiegészítés volt a tanulmányaimhoz. És jó befektetés. Már az megérte hogy nem kellett bugyit mosni, mindennap újat vettem fel. A szobatársam is "besegített." :-)
7/58 anonim válasza:
Igen, volt már rá példa.
A gond, hogy nem olyan egyszerű ez. Általában sok a "különleges" igény... Nem mindig van erre idő, energia, néha gusztusom...
8/58 anonim válasza:
Arra lennék kíváncsi, hogy mondjuk ha egy megkérné a barátját, hogy hordja már egy pár napig a bugyiját és úgy adják el, vajon aki majd megveszi és szagolgatja, az rájön, hogy egy izzad herezcsakó és férfi segg hagyta rajta a "szagmintát" vagy azt hiszi, hogy egy női nemi szerv által "illatozik" és boldogan nagyokat szippant a fehérneműből?
10/58 anonim válasza:
Cserélni nem akarna valaki , adnák használt gatyát a bugyiért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!