Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Adtatok már el használt bugyit valakinek?
Figyelt kérdés
Érdekelne a dolog, csak nem tudom, hogy a nők adnak-e el használt bugyikat.2020. dec. 28. 16:56
42/58 anonim válasza:
És melyik megye? Talán nekem lenne
43/58 anonim válasza:
Sziasztok én is vennék bugyit.
45/58 anonim válasza:
Eddig egyszer vettem személyes átvétellel. Lehet hogy vennék még, se ahhoz nagyon olyan csaj kell akiét akarom. Nem vagyok egy nyomi aki mindenkiét megveszi.
46/58 anonim válasza:
Éhes diszno makkal álmodik esete…🙆🏼
47/58 Estel.19 válasza:
45./ És milyen volt az a hölgy, akitől vásároltál? Hogy annyira akartad?
48/58 anonim válasza:
Olyan aki egyébként nem árult bugyikat, csak random elkezdtünk online beszélgetni. Külsőre nagyon izgi volt, jó volt vele kb mindenről beszélgetni, és kiderült hogy egy helyen lakunk.
49/58 Estel.19 válasza:
48./ És hogy-hogy pont a használt bugyiját akartad tőle?
50/58 anonim válasza:
Mindkettőnknek bejött a bdsm, de kapcsolatban vagyok, és ennyi fért bele. Külön izgi volt nekem hogy így látja átadáson ki vagyok, volt egy kis para hogy le fogok bukni stb :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!