Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne pótolni? Illetve hogyan beszéljem meg vele? 19/L
Az a helyzet, hogy egyre jobban izgatja a fantáziámat, hogy vibrátorral, vagy kisebb "anal plug"-gal izgassam magam (, vagy párom engem), miközben bennem van.
A probléma az, hogy ő az olvasta, hozzá lehet szokni, és akkor már nem élvezném nélküle. (Pedig mondtam neki, hogy nem 10-ből 10-szer szeretném használni, és nem ellene, hanem csapattársként alkalmaznánk:D)
Hogy lehetne esetleg pótolni ezeket? Vagy hogyan tudnám megnyugtatni, hogy semmi sem múlhatja őt felül, csak kíváncsi vagyok?:D
Esetleges új dolgokat/tanácsokat is szívesen fogadok.
(A szex hihetetlen jó, játékok nélkül is a felhők között vagyok, csak szeretném megtapasztalni.)
Nem tudom talán agódik az véget hogy végén plussz partnert akarnál mellé.
Én mondjuk örülnek egy ijem partnernek.
Szerintem meg ne agyald túl. Veszel egy anal plugot, és mielőtt megy hozzád, feldugod. Utana szépen lehajolsz neki, és megmutatom a popsid bán a plugot és megmondod neki, hogy szeretnéd ha így dugna meg.
Én ilyentol megvadulnek. Sztem öt is felizgatja majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!