Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lehetne pótolni? Illetve hogyan beszéljem meg vele? 19/L
Az a helyzet, hogy egyre jobban izgatja a fantáziámat, hogy vibrátorral, vagy kisebb "anal plug"-gal izgassam magam (, vagy párom engem), miközben bennem van.
A probléma az, hogy ő az olvasta, hozzá lehet szokni, és akkor már nem élvezném nélküle. (Pedig mondtam neki, hogy nem 10-ből 10-szer szeretném használni, és nem ellene, hanem csapattársként alkalmaznánk:D)
Hogy lehetne esetleg pótolni ezeket? Vagy hogyan tudnám megnyugtatni, hogy semmi sem múlhatja őt felül, csak kíváncsi vagyok?:D
Esetleges új dolgokat/tanácsokat is szívesen fogadok.
(A szex hihetetlen jó, játékok nélkül is a felhők között vagyok, csak szeretném megtapasztalni.)
Csináljátok úgy, hogy nem egyfolytában van benned csak x ideig.
A párodnak meg mond azt, hogy csak azt akarod, hogy elő legyen készítve neki a terep. 😉
Mert szeretnéd, hogy ő is be tegye a popsidba, és ez így könnyebb lesz, és izgibb neked.
Szerintem ettől be fog indulni a szitura.
Én tuti így lennék vele. 👌
#3 Az évek alatt már ő is járt mindenhol, és játszott is velem sokszor. Viszont lehet, ezáltal megpróbálom rávezetni "képzeld el ha..." alapon.😄 Köszönöm!
#4 Én megértem az ő szemszögét is, nincs benne semmi rossz.
#7 Hát mindenképpen szeretném megtapasztani én is! De nem lesz vége az életemnek, ha párom nem akarja:D
#8 Nem önző, meg lehet érteni őt is. És nem megtiltotta.😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!