Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beszéljek az ,,anyósommal" a bugyis dologról, vagy ne? (bővebben lent)
Kicsit ciki a story. Néha meglátogatjuk hétvégén a csajom szüleit, és olyankor ott alszunk. A csajazim anyukája sportos, mai napig sportol és nagyon jól tartja magát, szilikon cici, jó popsi ...egyszer azért megpróbálnám :)
Szóval az egyik nap elmentem zuhanyozni, de még nem volt sötét, így nap kapcsoltam lámpát (a nappaliból látszik ha fel van kapcsolva a villany, az üveg téglák miatt). Plusz még a víz sem folyott, gondolom ezért nyitott be a csajom anyukája. És azt látta, hogy a sarok kád szélére ki van teritve a szennyesből kivett 2 bugyi, egy a kezemben, amit ép szagolgatok, teljesen pucéran, és közben állt a farkam. Annyira meglepődtem, hogy lemerevedtem, az anyós is. Bele nézett a szemembe, majd a farkamra, és szó nélkül vissza csukta az ajtót és kimenet.
A csajomnak tuti nem mondta el, mert akkor már háború lenne.
Szerintetek mit csináljak? Beszeljek vele? Hagyjam? Nem tudom...
Először is:
Ne írogass ki kamu kérdéseket.
Másodszor:
Ha MILF-ekre gerjedsz, akkor náluk próbálkozz, ne a korodbeli csajoknál.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!