Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tegyek? Beszéljek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kevin_Wendell_Crumb kérdése:

Mit tegyek? Beszéljek az ,,anyósommal" a bugyis dologról, vagy ne? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Kicsit ciki a story. Néha meglátogatjuk hétvégén a csajom szüleit, és olyankor ott alszunk. A csajazim anyukája sportos, mai napig sportol és nagyon jól tartja magát, szilikon cici, jó popsi ...egyszer azért megpróbálnám :)

Szóval az egyik nap elmentem zuhanyozni, de még nem volt sötét, így nap kapcsoltam lámpát (a nappaliból látszik ha fel van kapcsolva a villany, az üveg téglák miatt). Plusz még a víz sem folyott, gondolom ezért nyitott be a csajom anyukája. És azt látta, hogy a sarok kád szélére ki van teritve a szennyesből kivett 2 bugyi, egy a kezemben, amit ép szagolgatok, teljesen pucéran, és közben állt a farkam. Annyira meglepődtem, hogy lemerevedtem, az anyós is. Bele nézett a szemembe, majd a farkamra, és szó nélkül vissza csukta az ajtót és kimenet.

A csajomnak tuti nem mondta el, mert akkor már háború lenne.

Szerintetek mit csináljak? Beszeljek vele? Hagyjam? Nem tudom...

2020. nov. 22. 09:03
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
90%
Kie volt a bugyi? Mindketto az anyose?
2020. nov. 22. 09:55
 12/20 anonim ***** válasza:
92%
Na kisgyerek, tetszenek a válaszok? Rajtad röhög a fél gyakori. Jó az neked, ha hülyét csinálsz magadból?
2020. nov. 22. 10:03
 13/20 anonim ***** válasza:
86%
Ismerős ez a név. Mit szívsz, hogy többször is ilyen kreatívan írsz? Kéne abból az anyagból nekem is. Bár inkább nem, Isten ments, hogy anyóst egy házban lássam magammal. 😃
2020. nov. 22. 10:27
 14/20 anonim ***** válasza:
90%
Elég gyenge! A csajodéknál vagy, a csaj alig várja hogy betedd neki, te meg az anyja használt bugyijára gerjedsz. Elég gyenge a fantáziád, hogy csak ilyen sztorit tudsz kitalálni.
2020. nov. 22. 10:41
 15/20 anonim ***** válasza:
94%
Nem gyenge az, csak hihetetlen.
2020. nov. 22. 10:44
 16/20 anonim ***** válasza:
50%
Pfejj! Bepàllott folyàsos bugyi... Nálad se nincs minden rendben.
2020. nov. 22. 11:29
 17/20 A kérdező kommentje:

Nem tudom eldönteni, hogy csak irigység beszél belőletek (mert hát ugye sok férfi álma egy anya-lánya party)... Mondjuk én ettől rohadt messze álltam, és partyba nem is csinálnám meg, csak soloba! Na de vagy az irigység, vagy a rossz indulat? Bár édes mindegy melyik, mindegyik rossz emberi tulajdonság!

Nem sztároltam magam, nincs 18+ os farkam, csak 17,5! Házit a tavalyi diploma osztóm óta nem csinálok, kisgyereketől már sajnos messze vagyok így 30 körül.

Jah,és bármennyire és fájó ezt elhinni... Attól még a story igaz!

Biztosan vannak itt serdülő gyerekek, akik épp erre verik... Én nem... Én az anyósom bugyijára akartam :D

Jah, még annyi, hogy a folyásos bugyi nem izgat, ennyire perverz állat nem vagyok... A szennyeskosár tetején volt... Úgy gondoltam friss... Is istenien finom punci illata volt!

A csajomat meg otthon bőven tudom kúrni... Nem az lesz az első, hogy ha a szüleihez megyünk, ott dugom meg...

Szóval elmehet a sunyiba az összes irigy és rossz indalut kommentelő.

Sajnálom őket, hogy ha velük nem történik hasonló, vagy őket nem izgat ilyesmi és ehhez hasonló.... Szürke kis életük lehet :)

2020. nov. 22. 13:31
 18/20 anonim ***** válasza:
89%
Senki sem volt irigy, mindenki csak kinevetett :)
2020. nov. 22. 13:34
 19/20 A kérdező kommentje:

Ha attól neki jobb?! :)

Mert nekem nem rosszan!

Viszont az nyugtat, hogy privátban jó néhány értelmes, értékelhető üzi érkezett szerencsére! :)

2020. nov. 22. 13:42
 20/20 anonim ***** válasza:
94%
“Perverz állat nem vagyok” de azért használt bugyikat szagolgatsz. Tudod, lányként hányinger egy ilyen pasi, ennek ellenére szerintem is csak fantázia.
2020. nov. 22. 14:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!