Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beszéljek az ,,anyósommal" a bugyis dologról, vagy ne? (bővebben lent)
Kicsit ciki a story. Néha meglátogatjuk hétvégén a csajom szüleit, és olyankor ott alszunk. A csajazim anyukája sportos, mai napig sportol és nagyon jól tartja magát, szilikon cici, jó popsi ...egyszer azért megpróbálnám :)
Szóval az egyik nap elmentem zuhanyozni, de még nem volt sötét, így nap kapcsoltam lámpát (a nappaliból látszik ha fel van kapcsolva a villany, az üveg téglák miatt). Plusz még a víz sem folyott, gondolom ezért nyitott be a csajom anyukája. És azt látta, hogy a sarok kád szélére ki van teritve a szennyesből kivett 2 bugyi, egy a kezemben, amit ép szagolgatok, teljesen pucéran, és közben állt a farkam. Annyira meglepődtem, hogy lemerevedtem, az anyós is. Bele nézett a szemembe, majd a farkamra, és szó nélkül vissza csukta az ajtót és kimenet.
A csajomnak tuti nem mondta el, mert akkor már háború lenne.
Szerintetek mit csináljak? Beszeljek vele? Hagyjam? Nem tudom...
Nem tudom eldönteni, hogy csak irigység beszél belőletek (mert hát ugye sok férfi álma egy anya-lánya party)... Mondjuk én ettől rohadt messze álltam, és partyba nem is csinálnám meg, csak soloba! Na de vagy az irigység, vagy a rossz indulat? Bár édes mindegy melyik, mindegyik rossz emberi tulajdonság!
Nem sztároltam magam, nincs 18+ os farkam, csak 17,5! Házit a tavalyi diploma osztóm óta nem csinálok, kisgyereketől már sajnos messze vagyok így 30 körül.
Jah,és bármennyire és fájó ezt elhinni... Attól még a story igaz!
Biztosan vannak itt serdülő gyerekek, akik épp erre verik... Én nem... Én az anyósom bugyijára akartam :D
Jah, még annyi, hogy a folyásos bugyi nem izgat, ennyire perverz állat nem vagyok... A szennyeskosár tetején volt... Úgy gondoltam friss... Is istenien finom punci illata volt!
A csajomat meg otthon bőven tudom kúrni... Nem az lesz az első, hogy ha a szüleihez megyünk, ott dugom meg...
Szóval elmehet a sunyiba az összes irigy és rossz indalut kommentelő.
Sajnálom őket, hogy ha velük nem történik hasonló, vagy őket nem izgat ilyesmi és ehhez hasonló.... Szürke kis életük lehet :)
Ha attól neki jobb?! :)
Mert nekem nem rosszan!
Viszont az nyugtat, hogy privátban jó néhány értelmes, értékelhető üzi érkezett szerencsére! :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!