Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beszéljek vele róla, vagy bízzak benne, hogy több ilyen már nem lesz?
Figyelt kérdés
Korábban volt már ehhez kapcsolódó kérdésem, de ez most mégis más.
Szóval unokatesóm nálam aludt egyik éjszaka, éjjel kimentem wc-re és ahogy a szoba ajtóban beleléptem a papucsomba vettem észre, hogy hat, hogy fogalmazzak egyszerűen bele volt verve. A legrosszabb az egészben, hogy egy hangyányít felizgatott a dolog.
2020. dec. 2. 06:40
1/7 anonim válasza:
lehet, hogy labfetises, es azt akarta hogy a spermajaval tapicolj. ha neked tetszett, akkor jatsz elotte a labaiddal, vagy kerd hogy masszirozza meg. deritsd ki mitakar
2/7 anonim válasza:
Volt lábfétises barátom, ő szeretett a cipőmre, magassarkumra élvezni. Nekem ebben az a fura, hogy rokoni kapcsolatban álltok.
3/7 anonim válasza:
Ha izgat akkor menj bele, mit veszíthetsz.
4/7 anonim válasza:
Csak meg ne lepődj, és a végén kiderül, hogy a kutyád belenyálazott! :D
5/7 anonim válasza:
A helyedben én is rávetném magam egyébként, csak védekezzetek.
Bár nem vérfertőzés, de gyerekkel nem kockáztatnék, a másod unakatesvértől biztonságos csak a dnstorzulásmentes gyermeknemzés.
6/7 anonim válasza:
Miért rossz?Ha már fel izgatott kicsit is a dolog nem hinném hogy rossz lenne sőt valamilyen formában játszottál is a gondolattal hogy.... Ha nem akarsz kétségek közt ingázni,akkor este bemész hozzá rátérsz a dologra hogy mi volt ez beszélsz vele,és a többi rajtad múlik hogyan folytatod..... 😉
7/7 anonim válasza:
A rokonodról van szó ember! Inkább segíts neki hogy egyenesbe jöjjön, te meg ne ilyen kamu történeteket írj ki. Mert úgy vagy te lány mint ahogy én asztronauta 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!