Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beszéljek vele?
Igen beszélned kell vele, hogy ezt nem kéne
Nyilvanvaloan a koranak tudhato ez be,ajd lemegy rola ha talál egy barátnőt a későbbiekben
23f
Szia, én is voltam ebben a cipőben jópár éve, én is észrevettem h öcsém leskelődik, amikor fürdöm. Sokat gondolkoztam h mit csináljak, mert ha leordítom a fejét, v megszégyenítem, akkor visszatámad, letagadja. Ha kedvesen beszélek vele, akkor azt érzi, nincs gond ezzel. tehát vhol a kettő között van a megoldás.
Végülis azt mondtam neki, h tudom h érdeklik a nők és kiváncsi egy tizen éves fiú, de nekem ez nagyon rosszul esik és bánt, mert ez csúnya és aljas dolog és a lányokkal nem szabad így bánni, mert ezt egy nő megérzi egy fiún és sosem fognak vele barátkozni.
Szóval kicsit dedós hozzáállás, de bevált. Persze ehhez az is kel, h amúgy jóban legyetek és tudjatok egymással beszélni.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!