Mit tegyek? Beszéljek vele vagy inkább tegyek úgy, mintha nem is tudnék róla?
Nem tudom mennyi idős vagy, de apád mondott valamit ami meg is adja az egész magyarázatot. Idézlek.
" Olyanokat is írt ennek a nőnek, hogy csak a gyerekei miatt (miattunk) nem akar még elválni"
Vagyis apád a szeretőjét nem szereti, csak szexuális vágyait elégíti ki. Apádnak esze ágában sincs elválnia, és csak addig tartaná meg a nőt, míg elvan vele.
Szóval azon kívül, hogy apád gerinctelen mert 2 nőt is az orránál fogva vezet, de válni biztos nem akar.
Mit tegyél?
Mond meg apádnak, hogy tudsz a viszonyról, és zárja le, vagy szólsz anyádnak. Nem kell jósnőnek lennem, hogy tudjam mi lesz. Apád kifog találni egy sztorit a szeretőjének, hogy miért kell szakítaniuk, és elfogja hagyni a nőjét. Mert nem szereti.
(ha fülig szerelmes lenne, akkor már rég elköltözött volna)
Kérdező, mennyi idős vagy?-
Hidd el nekem, hogy apád sosem akarja elhagyni a családját ezért a nőért. Hát persze, hogy szerelmet vallott neki, hiszen a háta közepére sem kíván egy veszekedést, vagy hisztit. A nőnek azt mondja amit hallani akar. Ennyi.
48 évesen el se tudom mondani, hogy munkám során hányszor hallottam ugyanezt a történetet. Valami sosem változik, ahogy ez sem. Apád a szokásos szöveget mondja amit a szerető hallani akar..
" Én szóba sem állnék többet az apámmal, ha megcsalná anyámat. És nyugodtan lepontozhattok, csak magatokat minősítitek vele."
Minősítem, bizony. Pontosan azt jelentem ezzel, hogy már tízéves korom előtt kiléptem a sértődött, haragtartó kisgyerekkorból.
Beszélj apukáddal kettesben, nyugodt körülmények között. Mondd el neki, hogy véletlenül megtudtad és szeretnéd vele megbeszélni, mert nagyon bánt téged ez a helyzet.
Lehet, hogy ha apukád megtudja, hogy te tudsz róla, akkor nem fog találkozni többet vele, mivel a nőnek is azt írta, hogy ti, a gyerekei nagyon fontosak vagytok neki, és miattatok nem válna el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!