Mit tegyek? Beszéljek vele vagy inkább tegyek úgy, mintha nem is tudnék róla?
#33, mi 20 éve vagyunk együtt (tegnap volt:)), tényleg jóban és rosszban, egészségben és betegségben, ez számtalanszor bebizonyosodott. Hogy a 20 év alatt mindkettőnknek volt pár kalandja? Volt. És? Elhagynánk egymást? Ezer olyan szituban se, amire a "jóerkölcsű" publikum a "válj el"-t szokta javasolni. Ugye, a pároknak háromféle elterjedt hozzáállásuk van, a "nálunk kizárt", a "belefér", és bizony a "ne tudjak róla" - igen, ehhez is joga van embereknek.
Azt meg különösen gusztustalannak tartom, ahogy a Kérdezőt a saját érdekei ellen próbálják lázítani "erkölcsösék", amikor egyértelműen megmondta, hogy ő a válástól tart, azt nem szeretné.
Az meg bocs, de a blőd vicc kategóriája lenne, ha a fiam vonna felelősségre azért hogy milyen a szexuális életem.
"Ugye, a pároknak háromféle elterjedt hozzáállásuk van, a "nálunk kizárt", a "belefér", és bizony a "ne tudjak róla" - igen, ehhez is joga van embereknek."
Es van egy negyedik is: atb-aszom a hazastarsam.
Az, hogy te k-rvalkodsz a ferjed mellett, meg o is melletted az a kettotok dolga. Zsak a foltjat megtalalta. Jogod van k-rvanak lenni a ferjed mellett, de nincs jogod a tisztesseges tarsadat atvagni.
#37, szerintem vissza kellene venned... az, hogy láthatóan nem ismered a k***a szó jelentését, az egy dolog, de tudod, másoknak pont annyi joga van véleményt alkotni az általad képviselt értékrendről, mint neked a másokéról. Pont ez a baj a gondolatmenetetekkel, anyámtól se tűrtem, hogy rám kényszerítse a bigott elveit, csak nem képzeled, hogy a gyerekemtől eltűrném?
(a kérdés teoretikus, a fiam a saját szexuális életével van elfoglalva, nem az enyémmel)
Á, #39, ami sokkol, az a primitivitás... szerencsére a "szüzen az oltár elé" középkori elvárás masszívan kihalóban van, és engem baromira nem érdekel egy ilyen felfogású ember véleménye, a társasága meg végképp nem... (őszintén szólva még egy emberrel se találkoztam, aki manapság erre bukna és fiatalabb 75 évnél, talán rég jártam múzeumban, ezért lehet:))
(egyébként ÁTLAGOS számú:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!