Mit tegyek? Beszéljek vele vagy inkább tegyek úgy, mintha nem is tudnék róla?
Figyelt kérdés
Szóval hétvégén rájöttem, hogy apának van egy másik barátnője, aki olyanokat ír neki, hogy váljon el anyámtól és hogy ők egymásnak vannak teremtve. Többször találkoztak is, tehát a dolog nem koholmány vagy ilyesmi. Nem tudom mit kéne tennem, nem szeretném, hogy elváljanak és nagyon haragszom apámra. Olyanokat is írt ennek a nőnek, hogy csak a gyerekei miatt (miattunk) nem akar még elválni és hogy rengeteg kockáztat hogy ne bukjanak le.. Ui.: Tudom, hogy nem szép dolog más beszélgetését nézni, de csak véletlenül jöttem rá, és utána nem tudtam uralkodni a kíváncsiságomon.2017. máj. 29. 22:38
11/49 anonim válasza:
10es itt nem a szexualis eletbe valo beleszolasrol van szo.. neked hogy esne ha apad megcsalna anyadat? gondolom te is sertve es atverve erezned magad JOGOSAN. egy hazassagkotes orok igeretet jelent arra hogy mostantol csak egy emberrel szexelunk. ha meg mar kozos gyerekek is vannak meg undoritobb a dolog mert nem csak a feleseget arulja el hanem a gyerekeit is... johetnek az alszent dumak hogy az apa felnott ember es o donti el mit csinal de aki nem bir uralkodni az osztonein az alkalmatlan a csaladalapitasra. mindenki szamara vannak kisertesek nap mint nap de ezeket le kell gyoznunk! ha meg annyira mas nore vagyik legyen benne annyi hogy errol beszamol a kedves felesegenek is. ha ehhez nincs mersze, akkor egy gyava onzo gerinctelen alak. pont.
12/49 anonim válasza:
ha már otthon nem kap elég puncit akkor jó, hogy keresett magának... örülj, h nem prostihoz jár...
13/49 anonim válasza:
12es
1., honnan tudod otthon mennyit kap?
2., meg ha nincs is rendben a szexualis elete a felesegevel, akkor sem a felrelepes a megoldas elobb kommunikalni kene max utana keressen masik szexpartnert... de ne titokban!
14/49 anonim válasza:
10. Neked belefer, hogy a szexulalis vagy kielese miatt atvagjuk a hazastarsunkat. Es mindezt a gyerekekre hivatkozva? Miert a megcsalot veded? Miert nem azt mondod, hogy alljon ki a ferj a felesege ele es vallalja a felelosseget a tetteert? Vagy megbocsat neki az asszony, vagy nem. De az, amit te javasolsz, hogy sunnyogjunk a csaladban, hogy a gerinctelen tag tiszta maradhasson, az szamomra elfogadhatatlan.
15/49 anonim válasza:
Honnan tudhatja bárki is, hogy miben egyezett meg a feleség (anya) és a férj (apa)? Honnan tudjátok, hogy tényleg megcsalás történik? Lehet a nő már rég nem tudja vagy nem akarja megadni a férjének, amit ő szeretne. Lehet már rég megállapodtak egy nyitott kapcsolatban. Nem gondolom, hogy ezt a gyerek orrára kötnék. Miért lesz mindjárt gerinctelen a férj? És miért kellene egy ilyen dologról a szülőknek beszámolniuk a gyereknek?
16/49 anonim válasza:
Utolso, olvasni tudsz?
"Olyanokat is írt ennek a nőnek, hogy csak a gyerekei miatt (miattunk) nem akar még elválni és hogy rengeteg kockáztat hogy ne bukjanak le.."
17/49 anonim válasza:
#11 ". neked hogy esne ha apad megcsalna anyadat? gondolom te is sertve es atverve erezned magad JOGOSAN. " - hát, úgy 6 évesen még lehetséges, hogy így éreztem volna... úgy 14 évesen meg már úgy, hogy megjött az esze apámnak... (de sajnos semmi ilyesmi nem történt).
18/49 anonim válasza:
16-os...mi köze annak, hogy a szeretőjét mivel hülyíti ahhoz, hogy a feleségével otthon miben egyeztek meg...lehet a szeretőjének hazudik csak, hisz valamivel el kellett bolondítania...
19/49 anonim válasza:
akár a szeretőjének hazudik, akár a feleségének, gerinctelen.
20/49 anonim válasza:
Max. hazug, a gerincének ehhez semmi köze. Az a nő, aki még bedől annak a dumának, hogy otthon sz.r minden, téged szeretlek, de a gyerekeim miatt nem vállok, na az megérdemli a sorsát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!