Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Beszéljek vele?
Figyelt kérdés
A 15 éves öcsém rendszeresen leskelődik, amikor zuhanyzom vagy öltözök. Én 18 vagyok amúgy. Tudjam be a korának, vagy beszéljek vele?2020. aug. 31. 07:09
11/17 anonim válasza:
15évesen már javarészt onkielegit
Tudasd vele h észrevetted, és h nemkéne ezt
De mint irtam, ledog mulni rola
12/17 anonim válasza:
Ha megmutatod neki, amit látni akar, akkor az addig tart szerintem... :D Egyébként meg ülj le, beszélgess vele, hogy hogy áll a csajokkal, csak téged látott-e pucéran stb... Mondd el neki, hogy téged zavar, hogy leskelődik utánad.
14/17 anonim válasza:
" 10/13 A kérdező kommentje:na de mégis a tesóm :D"
Ha nem a tesod lenne akkor nem lenne gondod vele? Én egy megszállott kukkolo vagyok, hol leshetlek meg??:D
15/17 anonim válasza:
Hagyd, hogy bemenjen hozzád a fürdőszobába, és ha más nincs otthon, engedd meg neki, hogy kiélje rajdtad a vágyait, utána mar nem lesz ezze gondod 😉
16/17 anonim válasza:
Beszélj vele de ne kiabálj vele!
17/17 anonim válasza:
Csukd be az ajtót. Nem értem mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!