Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Intim reszen anyajegy?
Figyelt kérdés
Zavarna téged? Esetleg neked is van?
Nemed is írd le.
2020. dec. 23. 22:59
1/10 anonim válasza:
attól függ hol, attól függ mekkora...nem feltűnő helyen vagy nem nagy kiálló nem zavarna.
3/10 anonim válasza:
Nekem van de picike, még sose mondta senki, hogy zavarná. L/27
4/10 StevenUp válasza:
Nekem is van de sosem zavart, nőn sem zavar
5/10 anonim válasza:
Nekem is van picike soha senki nem mondta kiskoromban zavart de nem érdekel már egy ideje sok embernek van
6/10 anonim válasza:
Makkomon van. Sem engem, sem mást nem zavart még :).
7/10 anonim válasza:
Nekem is van, én nagyon szeretem, nem nagy, csak egy picike. A párom akkor vette észre amikor 1. oráloztunk és azt mondta, hogy szerinte aranyos. :) /Lány/
8/10 anonim válasza:
A zacsi alsófelén van egy bors nagyságú. F
9/10 anonim válasza:
Röviden, tömören: nem. S az emberek 99.99%-át nem zavarja. Elég kemény averziójának kell valakinek lennie az anyajegyekkel kapcsolatban ha ez zavarná (bármelyik testrészen).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!