Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek a " Lovegra " vágyfokozóról? Próbáltátok már? Milyen volt?
Figyelt kérdés
Meg voltatok elégedve vele?ma 10:16
1/3 anonim válasza:
Szerintem a nők sokkal ritkábban nyúlnan ilyen szerekhez mint a férfiak.
Nőknél a hatása is hasonló mint a férfiaknák hiszen a hatóanyag ugyan úgy 100mg Sildenafil.
Hatására megnő a szexuális vágy és szinte egy érintestől is elkezdenek nedvesedni.
Erősebb és gyorsabban elérhető lesz az orgazmus is.
Plusz egymás után többször is mehet a szex mert a kedv az tuti meglesz hozzá.
Nekem volt egyik munkahelyen egy munkatársnőm és ő mesélte, hogy a barátjával ilyen zselé alapú kamagrát próbáltak ki. Mind a ketten vettek be belőle és szexeltek egymás után vagy 7szer.
Nem tudom, hogy mi igaz a 7ből de egy pár alkalom egymás után biztosan garantált.
2/3 anonim válasza:
Nincs ilyenre szükség
Mióta le tettem a fogamzásgátlót nincs gond q libbidóval
3/3 A kérdező kommentje:
Nem a libidóval van a baj! Hanem hogy ad-e hozzá valami pluszt.
ma 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!