Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ezek alapján az unokatesóm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján az unokatesóm egy BDSM kapcsolatban élhet? A férje egy dom?

Figyelt kérdés

Láttam, hogy az unokatesóm a Facebookon kedvelte a Szürke 50 árnyalatát.

Akkor nyilván tetszik neki és ő is “olyan”. A férje meg egy dom lehet? Olyan málészájú gyereknek tűnik, nehezen tudom elképzelni róla hogy olyan lenne, mint Christian Grey.

2020. dec. 16. 01:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
94%
Én meg lájkoltam a predatort, akkor most dzsungelben rohangáló kommandós vagyok?
2020. dec. 16. 05:44
 12/16 anonim ***** válasza:
68%

Én is láttam a filmet, tetszett.

Mondom ezt úgy, hogy nem vonz a bdsm. Nem akarok dominálni és azt sem szerettem, ha a férfi túlságosan dominál vagy erőszakosabb a kelleténél.

2020. dec. 16. 06:20
 13/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
Ezek alapjàn akàr egy normàlis kapcsolatban is élhet. A filmes ízlése szerintem mondjuk nem a legjobb 😋
2020. dec. 16. 06:56
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól beindult a fantáziád, kedves Kérdező! Gondolom kiverted párszor.
2020. dec. 16. 15:27
 15/16 anonim ***** válasza:
86%

Én domináns nőként megnéztem mindegyik részt. Mivel izgat a bdsm akár tetszhetett volna fordított felállású történet is. Azért nem tetszett, mert az írónak fogalma nincs a bdsm-ről. Emiatt jókat lehetett rajta röhögni. Igaz, ettől még nem lájkoltam.

Nem kell messzemenő következtetéseket levonni. Lehet, hogy Grey gazdagsága tetszett az unokatesódnak. Vagy a málészájú férje helyett elkezdett ábrándozni egy belevaló pasiról. Vagy ő is inkább domináns, csak ötleteket merített a filmből. Esetleg csak simán tetszett neki. Van ilyen, ízlések és pofonok...

2020. dec. 17. 07:32
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem. Ez azt jelenti, hogy unokatesód divatmajom vagy csak simán rossz ízlésű.
2022. júl. 30. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!