Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy bdsm jellegű kapcsolatban jogos, hogy ha a párom erényövet szeretne rám adni, akkor azt mondom előbb próbálja ki ő a férfi változatot?
Én azt nem értem, hogy minek kellene rád erényöv... imádom a bdsm alapú játékokat dominánsként, de ez soha nem jutna eszembe. Sőt...
Egyébként az elvárásod reális.
Mi próbáltuk a női erényövet, de mellette én is szoktam hordani.
Ha te igényled, hogy ő is vegyen fel, akkor ezt beszéljétek meg és mond el neki hogy te így mész bele a játékba.
Én férfi vagyok és szerintem teljesen jogos elvárás ez a részedről. Engem legutóbbi barátnőm vezetett be a BDSM világába, akkor csak én viseltem erényövet játékból, maximum egy hétre volt rajtam. Így utólag kicsit bánom, hogy nem viseltünk mindketten, érdekes kaland lett volna szerintem.
Egyébként az erényövnél nagyon fontos a fokozatosság és a megfelelő méret, anyag kiválasztása. Szerintem ha mindketten vesztek egyet és először csak otthon kell hordjátok pár órára hétvégéken, majd fokozatosan fél nap, egész nappal, egész nappal és éjjel, stb., akkor hozzászoktok szépen. Én a férfi erényövről tudok nyilatkozni, amikor viseltem, akkor az első 2 éjszaka általában nagyon nehéz volt, de a harmadikra már tűrhetően tudtam aludni, nappal pedig szinte észrevehetetlen, nagyon könnyen megszoktam. (Kivéve néhány tevékenységet, amikkel fel kellett hagynom arra az időre, pl. úszás, bicikli.)
Visszatérve a női erényövre, a legfőbb gond vele szerintem, hogy az mindenképp egy egész öv a derék körül, ami a punci-fenék vonalon van összekötve, a punciig fémmel, lent és hátul viszont egy gumipánttal. A pisi még úgy-ahogy megoldható (az egyébként a férfi erényövvel is szenvedős, muszáj leülni, állva nem lehet), de a nagy dolognál mindig félre kell húzni a gumit hátul, hogy ne koszolódjon össze. Nem értem miért nem terjedtek el azok a típusú női erényövek, amik nem a fenéknél vezetik hátra a gumipántot, hanem a derékhoz és a combhoz rögzítik az övet, így mint ez: [link]
Fura válaszok ezek...
Hogy jön egy sub ahhoz, h feltételeket szabjon? XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!