Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha egy párkapcsolat eljut odáig és kiderül, hogy mindkét fél szubmasszív? Ez a kapcsolat végét jelenti?
Kérdés, mennyire fontos a szex. Nem a végét, de mindkét fél flusztrált lesz. Nekem az első nejem volt nagyon domináns és sajnos én is. Nem is ment a dolog. Keressetek esetleg domot, de ez most nem önreklám volt.
F, 41, dom
Nem fog eljutni, mert ez már az elején érződik.
Egy dominanciára vágyó nő nem fog összejönni egy papucs fiúval, ahogy egy erős nőre vágyó férfi sem fog összejönni egy törékeny virágszállal
nem feltétlen
én beszélgettem már olyannal akik arra vágytak, hogy mindkettejüket uralja egy harmadik fél (ők fiatalok voltak) és olyannal is akik megélték (ők már 40+-osak voltak)
Valóban hibáztam a laterális-tremuláns hang felcserélésében. Én meg az ilyet, mint az ötös, oldalba rúgnám, hogy ha már nem lehet nála egy szóban sem hibázni, mutassa meg, olyan erős-e, mint amilyen okos is. Nyilván egyik sem!
Az első!
Jó akkor szubmisszív
De akkor 2 félt is be kéne vonni, nem csak egyet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!