Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam a kezdeményezést?
Sziasztok!
18/F vagyok, van egy barátnőm (16 éves), tegnapelőtt itt aludt nálunk én pedig le akartam vele feküdni úgy, hogy orál után mondtam neki, hogy van nálam gumi régebbről. A "régebbről" szó hallatán megkérdezte, hogy minek van nekem, mondtam, hogy szüleimtől kaptam, mikor bulizni kezdtem, hogyha lenne valami legyen. Ezután megkérdezte, volt-e valakim, mikor kaptam, mondtam hogy nem, erre pedig csak azt válaszolta, hogy "jó".
Nem lett a dologból semmi, másnap sem, pedig akkor is itt aludt.
4 hónapja vagyunk együtt, már nagyon szeretném, de nem tudom miért nem adja rá magát. Mi a véleményetek? Rosszul csináltam?
Alighanem a "régebbről" szóval rontottad el.
Próbáld megmagyarázni, vagy légy türelmes.
Na ezért kellene több könyvet olvasni. Lenne szókincs, lenne mondatalkotás a fejben. A szándék jó ha a körítés sz@r.
Igen öcsém, ezt elrontottad és szúrtad. Ha csak simán nyalod a csajt és duma nélkül előveszed a gumit és megmutatod, tudhattad volna a választ cirkusz nélkül. Ha nem tudsz beszélni kényes helyzetben legalább tudj róla és ne beszélj.
Egyébként meg simán nyalhattad volna orgazmusig a csajt és a második menetre előkészíthetted volna a csomagolást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!