Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az utóbbi egy évben "átkattant...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utóbbi egy évben "átkattant" bennem valami. Ez most egy ideiglenes dolog? Miért történhetett?

Figyelt kérdés

Mióta betöltöttem a 20-at, nem érdekelnek a korombeliek sem szexuálisan, sem sehogy. Májustól kb szeptemberig szenvedtem egy szintén 21 éves fiúval, de egyáltalán nem klappolt a dolog,nem volt "partner", a szexet sem kívántam vele. Idősebb férfiakhoz vonzódom, és 21 évesen múltkor azt mondtam egy 24éves fiúra, hogy hozzám fiatal.

Hónapok óta egy nagyon jó képű 53 éves férfiről fantáziálok, elképzelem vele a szexet, be vagyok rá indulva, de nem lehet köztünk semmi. Az utcán is vagy közterületeken már kiszűröm a babaarcú fiúkat, 30 felettiek fogják meg a figyelmem. Persze csak az igényesebbje. Nem tudom hova tenni. Ezelőtt semmi ilyen nem volt bennem, korombeliek érdekeltek, max 3-5 évvel idősebbek.

Tuti nem apakomplexus, semmi problémám nincs, édesapámmal nagyon jó a kapcsolatunk.

Vagy ez csak kíváncsiság és majd elmúlik? Volt már más lány is hasonló helyzetben?

Nem kérek privát üzeneteket, és nem kamu kérdés.

Véleményeket, tapasztalatokat, sztorikat, esetleg tanácsot várok.

2020. dec. 9. 21:10
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
19%
Reménykedj, hogy elmúlik...
2020. dec. 9. 21:16
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is volt ilyen időszakom. Nálam folyton változik.
2020. dec. 9. 21:20
 3/25 anonim ***** válasza:
Na most fogsz kapni pár száz privátot
2020. dec. 9. 21:22
 4/25 A kérdező kommentje:

#1-es miért? Nem érzem rossznak csak furának.

Vagyis annyiból kellemetlen, hogy már a "jópofi" sem megy a korombeliekkel általában, és így nincs már kb semmilyen társaságom. De abból a szempontból mégsem bánom, hogy általában amúgy sem értettük meg jól egymást az elmúlt időben.

#2 és te szoktál is ismerkedni vagy csak rád jön az érzés, de tartod magad? hány éves vagy ha megkérdezhetem?

#3 Szerencsére még nem kaptam, az sem fog érdekelni, ha igen.

2020. dec. 9. 21:27
 5/25 anonim ***** válasza:
62%
Nem érzed rossznak, hogy egy 2x annyi idős pasiról fantáziálsz?
2020. dec. 9. 21:28
 6/25 anonim ***** válasza:
69%
Azért az 53 éves sok szempontból gáz...
2020. dec. 9. 21:30
 7/25 A kérdező kommentje:
Több mint 2x ennyi idős pasiról. 21 vagyok, ő 53. Nem, mert vonz, nem tudok neki mit csinálni.
2020. dec. 9. 21:32
 8/25 anonim ***** válasza:
100%

Én így 30+-ban azt tapasztalom, hogy a te korodbeli lányok elég nagy %-a így van ezzel.

Sőt még a nálad pár évvel fiatalabb 18-as csajok is.

Nem tudom miért, talán az idősebb palikban látják a férfit, mind szexuálisan mind pedig kapcsolt téren.

De a lényeg, hogy nagyon nem egyedi a te "gondod"

F/34

2020. dec. 9. 21:32
 9/25 anonim ***** válasza:

Több mint 2x ennyi idős pasiról. 21 vagyok, ő 53.

Ez pont több mint 2x annyi...

Nem, mert vonz, nem tudok neki mit csinálni.

De tudsz neki mit csinálni, lábad szét tenni, úgyis azt akarják de majd elhitetik veled az ellenkezőjét te meg majd koppansz :)

2020. dec. 9. 21:34
 10/25 A kérdező kommentje:
6-os hogy érted?
2020. dec. 9. 21:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!