Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az utóbbi egy évben "átkattant" bennem valami. Ez most egy ideiglenes dolog? Miért történhetett?
Mióta betöltöttem a 20-at, nem érdekelnek a korombeliek sem szexuálisan, sem sehogy. Májustól kb szeptemberig szenvedtem egy szintén 21 éves fiúval, de egyáltalán nem klappolt a dolog,nem volt "partner", a szexet sem kívántam vele. Idősebb férfiakhoz vonzódom, és 21 évesen múltkor azt mondtam egy 24éves fiúra, hogy hozzám fiatal.
Hónapok óta egy nagyon jó képű 53 éves férfiről fantáziálok, elképzelem vele a szexet, be vagyok rá indulva, de nem lehet köztünk semmi. Az utcán is vagy közterületeken már kiszűröm a babaarcú fiúkat, 30 felettiek fogják meg a figyelmem. Persze csak az igényesebbje. Nem tudom hova tenni. Ezelőtt semmi ilyen nem volt bennem, korombeliek érdekeltek, max 3-5 évvel idősebbek.
Tuti nem apakomplexus, semmi problémám nincs, édesapámmal nagyon jó a kapcsolatunk.
Vagy ez csak kíváncsiság és majd elmúlik? Volt már más lány is hasonló helyzetben?
Nem kérek privát üzeneteket, és nem kamu kérdés.
Véleményeket, tapasztalatokat, sztorikat, esetleg tanácsot várok.
Nálam is kb. így kezdődött az idősebb férfiakhoz való vonzalmam. 20-21 éves lehettem, amikor elkezdtek nagyon érdekelni, és nekem is egy huszonéves fiú fiatal volt még akkor is, ha 5-6 évet simán rám vert.
Amikor ez kialakult bennem, akkor nem volt ez apakomplexushoz köthető bennem (ma már igen), egyszerűen csak a fantáziámat izgatták az érettebb férfiak, akik nőként tudtak volna bánni velem.
Manapság már változó az, hogy mennyire áhítozok egy idősebb férfi iránt. A korombeliek mostmár izgatnak újra.
Tanács erre nem tudom mi lehetne. :D Éld meg a vágyaidat. És ha egy idősebb pasival szeretnél összejönni, akkor bátran ismerkedj velük. :)
Én csak együttérezni tudok veled, bár nálam hamarabb kezdődött, én se tudom miért, de így van, a szüleim között is nagy a korkülönbség, talán benne van ez is, hogy abban szocializálòdtam, hogy ez teljesen rendben van.
Ha gondolod mesélek, vagy beszélhetünk üzenetben.
21/L
Egyébként itt ne várj csodát senkitől, ugyanazt a pár mondatot nyomják folyamatosan, max. a szavak sorrendje változik, mintha ez lenne a legfontosabb, hogy 5, 10 vagy 15 év van 2 ember közt, pedig nagyon nem, ezer más tényező is közrejátszik.
" mintha ez lenne a legfontosabb, hogy 5, 10 vagy 15 év van 2 ember közt, pedig nagyon nem, ezer más tényező is közrejátszik"
Rengeteg tényező, például a kor. 21 évesen ne próbálj meg nagy igazságokat puffogtatni...
Miért, mi lesz? Igazam?
Sok sikert a boldog párkapcsolathoz egy olyan korodbelivel, akivel nem egyezik az értékrendetek, a terveitek, nincs közös érdeklődés, ezért egy olyan programot nem tudtok szervezni, amin mindketten jól érzitek magatokat, sőt, beszélgetni is alig tudtok miről, akivel mást akartok az ágyban,stb. hiszen ezek egyáltalán nem fontosak és minden embert a kora határoz meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!