Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az utóbbi egy évben "átkattant...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az utóbbi egy évben "átkattant" bennem valami. Ez most egy ideiglenes dolog? Miért történhetett?

Figyelt kérdés

Mióta betöltöttem a 20-at, nem érdekelnek a korombeliek sem szexuálisan, sem sehogy. Májustól kb szeptemberig szenvedtem egy szintén 21 éves fiúval, de egyáltalán nem klappolt a dolog,nem volt "partner", a szexet sem kívántam vele. Idősebb férfiakhoz vonzódom, és 21 évesen múltkor azt mondtam egy 24éves fiúra, hogy hozzám fiatal.

Hónapok óta egy nagyon jó képű 53 éves férfiről fantáziálok, elképzelem vele a szexet, be vagyok rá indulva, de nem lehet köztünk semmi. Az utcán is vagy közterületeken már kiszűröm a babaarcú fiúkat, 30 felettiek fogják meg a figyelmem. Persze csak az igényesebbje. Nem tudom hova tenni. Ezelőtt semmi ilyen nem volt bennem, korombeliek érdekeltek, max 3-5 évvel idősebbek.

Tuti nem apakomplexus, semmi problémám nincs, édesapámmal nagyon jó a kapcsolatunk.

Vagy ez csak kíváncsiság és majd elmúlik? Volt már más lány is hasonló helyzetben?

Nem kérek privát üzeneteket, és nem kamu kérdés.

Véleményeket, tapasztalatokat, sztorikat, esetleg tanácsot várok.

2020. dec. 9. 21:10
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
72%

Az 5,10,15 év nem 2,5x annyi, a kérdés pedig nemcsak az 50+-os illetőre vonatkozott.

Nem, nem egyértelmű. Nálad az és általánosítasz.

2020. dec. 9. 23:24
 22/25 anonim ***** válasza:
52%

Általánosítok azzal, hogy egy korombelivel több lesz az egyezés mint egy 2,5x idősebbel? :)

Viccelsz ugye? :)

2020. dec. 9. 23:25
 23/25 anonim ***** válasza:
57%
Mondom nem csak arra vonatkozott a kérdés. Te pedig már akkor is általánosítottál, amikor a korom alapján ítéltél. Nem tudom hány évesen képzeled magad ennyire feljebbvalónak, hogy csak neked lehet igazad, de őszintén nem is érdekel.
2020. dec. 9. 23:31
 24/25 anonim ***** válasza:
35%

Azt írtam, hogy ennyi idősen ne próbálj meg nagy igazságokat puffogtatni... Ettől nem lettem feljebbvaló. 21 évesen pedig nyilván nincs elég élettapasztalatod és ez nem általánosítás hanem matematikán alapuló tény.

A hiszti amit levágsz (szerinted feljebbvalónak képzelem magam, téged nem is érdekel de azért írsz és még azt is leírod, hogy nem érdekel) csak azt erősíti, hogy 21 évesen te még nagyon éretlen vagy.

Következésképpen: ne próbálj meg nagy igazságokat puffogtatni

2020. dec. 9. 23:36
 25/25 anonim ***** válasza:
Ennyi idösen rengeteget valtozol még.
2020. dec. 10. 00:10
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!