Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legjobb barátnőm pasija rá csapott a seggemre és közeledik hozzám, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Többször is észrevettem, hogy jobban fogdos például, ha mellettem ül simogatja a combomat vagy, ha barátnőm nincs a közelbe akkor fogdossa a derekam meg simogatja az arcom. Valamint tegnap ittunk egy kicsit és kimentem a konyhába inni, utánam jött rá csapott majd erősen meg markolta a fenekem és röhögött. Nem tudom, hogy elmondjam-e barátnőmnek. Ráadásul már több mint 2 éve együtt vannak.2020. dec. 6. 21:55
2/13 anonim válasza:
Lehet csak kíváncsi volt melyikőtöknek izmossabb a popsija?
3/13 anonim válasza:
Szóltál is neki, hogy ne csinálja ezeket, vagy elég jól tűröd a fogdosását, hogy folyamatosan csinálhatja ezeket?
4/13 A kérdező kommentje:
Mindig mondom neki, hogy ne csinálja, meg eltolom a kezét.
2020. dec. 6. 21:59
5/13 anonim válasza:
Nem eltolni kell. Rá kell b.szni a kezére, és nyilvánosan hangot adni annak, hogy nem tetszik ez neked. Ha több ember előtt ég be, abbahagyja.
Így totál azt hiheti, hogy csak kéreted magad.
6/13 anonim válasza:
mond meg a barátnődnek, ez a minimum a részedről
8/13 anonim válasza:
Gyakorlatilag te már meg vagy dugva.
9/13 anonim válasza:
Szólj a barátnődnek!
Mi ebben a kérdés?
Ha nem akarod, hogy meg b.asszon, akkor szólj a csajnak, hogy a barátja nem bír a kis pöcsével.
Ennyi!
F
10/13 anonim válasza:
Ha nem mondtad még el a csajnak, akkor nemigen kéne a legjobb barátnődnek nevezni,mert így nem az. Te meg élvezed a csávó közeledését
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!