Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályunkból egy lány nagyon közeledik felém. Többször már megfogta a farkam csak így "poénból" . A lány szép aranyos meg szeretek is vele eggyütt lenni, de aggaszt egy kicsit a viselkedése. Szerintetek mit csináljak?
Ne punciskodj. Elmesélem a saját történetem:
18 évesen volt egy 17 éves barátnőm. Volt vele két hónap alatt csókolózás és kölcsönös orális szex, végül én szakítottam vele, mert úgy éreztem nem vagyok belé szerelmes.
Egy kva állat idióta voltam. Nagyon bánom hogy nem szexeltem vele ott és akkor. Később 21 évesen veszítettem csak el a szüzességemet, pedig sosem a külsőmmel volt gond, inkább csak a hozzáállásommal.
Azt tudom mondani neked is, amit a saját múltbéli énemnek mondanék: Ne punciskodj, ne legyél punci. Ragadd meg a kínálkozó lehetőséget, mert férfiként később csúnyán megbánsz minden alkalmat majd, amikor jött egy tálcán kínált lehetőség, te pedig nem éltél vele.
24/f
#2 Azért az nem baj,ha az ember kicsit megválogatja,hogy kivel bújik ágyba..
A kérdezőnek sem az a dilemmája,hogy megdugja-e vagy sem a csajt,hanem az,hogy égőnek találja a lány viselkedését és nem biztos benne,hogy el tudná fogadni a közönségességét mondjuk ha párkapcsolat lenne köztük.
Mi aggaszt?
Am farkakat senki sem fog poénból.
Hát nálunk a suliban nem divat a fa...x fogdosas.
En max a paromet fogdosom ha kefelni akarok de azt is otthon.
Szerintem a kis csaj rad van kattanva es megrakatna magat.
#5 Azért jó tudni,hogy ilyen fiatalon is komolyan állsz a dologhoz.:)
Talán viccesen kellene közölnöd,hogy ne fogdosson.
Társaságban is csinálja?
84%-os:
Veled volt olyan, hogy visszautasítottál valakit, "megválogattál kivel fekszel le", aztán utána 3 évig egyáltalán nem is volt szex az életedben? Erre kérlek válaszolj.
De hát te nő vagy. Komolyan ez most olyan, mintha a kérdező nőügyekkel kapcsolatban a lánytestvéréhez, vagy az anyukájához fordulna. A nők a férfiak csajozásban csak szar tanácsokat tudnak adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!