Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor kézzel izgatom a barátnőm, és közeledik a nagy oh, akkor a kezét oda rakja és ellöki a kezem. Miért csinálja? Valami nem jó? azt mondta olyankor elveszti a keze felett az irányítást.
Szerintem inkább fél. De ne fogd le a kezét hiába élvezi, akkor se ha jót szeretnél neki ezzel. Majd,ha magától elég nagylány lesz ehhez és nem szorong abba fogja hagyni. Esetleg simogathatod az arcát,gyengéd puszikat adhatsz neki. Lényeg,hogy inkabb beszélgetéssel,bizalomnak és gyengédséggel küzdje le a gátlásait és ne azzal,hogy lefogod. Legyen képes önállóan is élvezni ezt. Ha nem képes rá,akkor még éretlen teljesen mindegy hány éves és picit hagyni kéne vagy máshogy megoldani.
Saját tapasztalataimból írtam ezt. Nekem eltelt egy darabig,amíg magamtól félelem nélkül élveztem. Godolom első orgazmus lesz és még izgul.:)
Én akkor szoktam ilyet amikor úgy érzem hogy mindjárt bepisilek.
És volt már hogy spricceltem.
Aztán húzhattam át az ágyat.
Szóval ettől is tarthat-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!