Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon prűd dolog ez tőlem?
Figyelt kérdés
Sok párnál van úgy, hogy a standard szexen felül a csávó lesz*opatja a nőjét, esetenként még a szájába is veri. O_o Nekem miért idegen az, hogy egy olyan lány szájába adjam, akit szeretek? Picit talán megalázónak tartom, vagy nem is tudom, hogyan fejezzem ki nagam. Ugyanakkor érdekes módon én szívesen kinyalnám a barátnőmet... na persze nem kötelezném rá, csak egyszerűen nem mondanék rá nemet. Lehet most azzal jönni, hogy hú de maradi vagyok, stb... csak érdekelne, hogy ki mit gondol erről.2020. dec. 3. 21:36
1/3 anonim válasza:
Ha egy nő örömmel csinálja, azt nem érzi egyik fél sem megalázónak. Ne úgy vedd, hogy ezzel te "leszopatod", hanem hogy ő önszántából csinál valamit, ami MINDKETTŐTÖKNEK jó. Ne azon aggódj hogy a másiknak jó érzés e amit magától csinál. Persze hogy jó. Te meg próbáld úgy venni hogy kényeztet, nem pedig aládmegy.
2/3 A kérdező kommentje:
Megértem, amit írtok.
Csak nekem ez ösztönös inkább. Egyszerűen csak kellemetlen lenne számomra.
2020. dec. 4. 01:08
3/3 anonim válasza:
Ha te fekszel, a csaj pedig úgy szop, úgy már talán kevésbé érzed megalázónak a lány számára, hisz ő van felül. Ugyanolyan, mintha te nyalnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!