Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kért tőlem ilyet a barátom? Csak számomra beteg dolog?
Prosztata masszázsról hallottál kis szívem?
A pasik élvezik(már aki) nagyobbat élveznek
N
Ebben semmi beteg dolog nincs, ott van a prosztatájuk amit ha ingerelsz nagyobb lehet az orgazmusuk.
Én is csináltam már ilyet a volt páromnak.
Nyugi nekem is fura volt elsőnek
Se mikor láttam hogy milyet élvez és ezt az örömöt Én okozom így még kedveltem ezt a tevékenységet csinálni pasinak
1es voltam
Nem árt egy kis síkosítót rakni rá hogy könnyebben csúszón.
Körkörösen mozgasd bent az ujjad
Majd fordíts meg az ujjad hogy a tenyered legyen felül majd a 'hívogató"' mozdulatot csináld az ujjaddal . Azzal tudod a legjobban izgatni a prosztatát
1es voltam
Ui. Kőben verd a másik kezeddel a farkát
Szopd ,nyald a farkát a heréket is nyald finoman szopkodd a gátat is simogasd újjal,nyalj ott is ... és a popsi lyukat is nyalhatod..
Hidd el Ott fog remegni mint a kocsonya az élvezettől
Azt hagyjuk, hogy mi beteg és mi nem.
A lényeg, hogy te is akarod-e vagy sem. Ha nem tetszik a dolog (pl nem akarsz senki seggében turkálni), akkor ne csináld! Ha érdekel, akkor meg próbáld ki és meglátjátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!