Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a párom nem mindenre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párom nem mindenre hajlandó orálban, de én megpróbálom minél jobban odatenni magam hogy neki nagy jól essen azért hogy hátha kapok én is valamit, akkor az önző dolog tőlem? 28F

Figyelt kérdés
Félre ne értsetek,ha a párom megkér bármikor csinálom neki,és én is szeretem csinálni neki.
2017. márc. 2. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
"nem mindenre hajlandó orálban".Ezek szerint ő is kényeztet téged úgy.Lehet,hogy rá kell vezetni,hogy hogyan és mit csináljon.De ha valamit nem akar,azt ne erőltesd.Ha szeretné,magától megcsinálná.
2017. márc. 2. 22:49
 2/5 A kérdező kommentje:
Szájba élvezést nem engedi,mély torok nagyon ritkán de azt is vagy 2 másodpercig,szívni sem akarja erősebben inkább csak össze nyálaz,de még annyit sem akar hogy miután elmentem akkor még vissza jönne egy kicsit mert az néha olyan jól esne.
2017. márc. 2. 22:54
 3/5 A kérdező kommentje:
De nem erőltetek semmit.
2017. márc. 2. 22:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha valamit nem szeretne csinálhatsz akármit, vagy nem fogja engedni vagy nagyon nem szívesen teszi meg. Gondolom utóbbi esetben neked se esne túl jól.

Nem mindenki szereti ha a szájába élveznek és nem mindenki élvezi a mélytorkozást sem. Nem vagyunk egyformák :)

2017. márc. 3. 08:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Olyasmi nő vagyok, mint a párod. Szerencsére az én párom nem akar tőlem pont olyan dolgokat, amiket én nem szeretnék, de viszont kap olyan más dolgokat, hogy nincs oka panaszra. Ha megtudnám, hogy nekem azért okoz olyan buzgón örömet, mert egy bizonyos fajta viszonzást várna/szeretne, akkor kb. két dolog történne. Az egyik, hogy a továbbiakban nem nagyon fogadnám szívesen az olyan jellegű közeledését, mert azt hinném, csak a konkrét dologgal való viszonzás reményében teszi. A másik, hogy ha megmondaná, hogy ő ezt vagy azt nagyon szeretné, lehet, hogy megpróbálnék a kedvére tenni, de részemről kifejezetten utálnám, mert így vagy úgy, kényszer, még ha csak érzelmileg is. Másfelől pedig nem kezeskednék a következményekért, pl., hogy nem-e hányom le mondjuk, és ezt szó szerint vedd.

Véleményem szerint egy őszinte kapcsolatban, ahol megvan egymás iránt a szeretet, először is tudni kell megbeszélni, kinek milyen igényei vannak és mik a határai. Ha ez nem egyezik, akkor pedig meg kell próbálni konszenzusra jutni, mert lehet megoldást találni. Pl. ha mondjuk a párodnak a spermád íze nem tetszik, miután elmentél, és azért nem akar még utána kedveskedni, én megpróbálkoznék valami finom kajával való malackodással, pl. tejszínhab vagy csokiszirup, amitől az ember lánya nem érzi úgy a cucc ízét (meg szagát), hátha így megy.

2017. márc. 3. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!