Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon aljas dolog lenne tőlem?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy a barátom megcsal. Rendszeresen. Persze ezt ő még nem tudja, hülyének néz teljesen. Arra gondoltam, hogy este felveszek valami szexi fehérneműt utána jól felizgatom, majd mikor nem figyel akkor jól megmorzsolom a heréit, hogy visítson. Aztán otthagyom.2016. jan. 15. 16:53
1/20 anonim válasza:
Ha ki akarod rohogtetni magad hajra :)
2/20 anonim válasza:
Nagyon. A szavak előbbre vezetnek.
4/20 anonim válasza:
Ez jó. :D :D Na most megkapja. Adjál neki! :D
De biztos h megcsal? Nm lehet h csak tevedsz?
5/20 anonim válasza:
Nem jó ötlet, ha kicsit is tökös, úgy pofán ver, hogy kiesnek a fogaid, akkor meg nehezebb lesz párt találni neked.
6/20 anonim válasza:
Pofán verné? Pedig nőket nem is szabad meg...ja várj, ez a valóság.
7/20 anonim válasza:
Először azt hittem hogy fel akarod izgatni és ott hagyni
Am én leülnék vele számon kérni/megbeszélni
8/20 anonim válasza:
Én ezt nem ajánlanám, illetve nem csodálkoznék, ha kapnál egy fülest utána. Ő fizikailag bántalmazott téged valaha is? Mert azért ez, és a megcsalás nem ugyan az. És ha valami maradandó sérülést okozol benne?? Szerintem hagyd ott a p csába, és legyél boldog nélküle, esetleg valaki mással.
9/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ok nem bántom fizikailag. De felizgatom eszméletlenül, utána úgy hagyom álló farokkal. :)
2016. jan. 15. 17:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!