Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon aljas dolog lenne tőlem?
Figyelt kérdés
Rájöttem, hogy a barátom megcsal. Rendszeresen. Persze ezt ő még nem tudja, hülyének néz teljesen. Arra gondoltam, hogy este felveszek valami szexi fehérneműt utána jól felizgatom, majd mikor nem figyel akkor jól megmorzsolom a heréit, hogy visítson. Aztán otthagyom.2016. jan. 15. 16:53
11/20 anonim válasza:
ilyet szerintem ne csinálj. kicsinyes dolog bosszút állni, egyszerűen csak szakítsd meg vele a kapcsolatot, semmit sem érdemel tőled ezek után.
12/20 anonim válasza:
Igazából igen. De mondd meg neki azt is, hogy miért.
14/20 anonim válasza:
Micsoda bosszú, gyakorlatilag "rákényszeríted" hogy menjen át a másik nőjéhez.
Gyerekes viselkedés. Hány éves vagy, 13?
15/20 anonim válasza:
Ez egy nagy butaság amit írtál,felizgatod és megmorzsolod a heréit?! wtf..miért?
Inkább csak simán küld el őt a fenébe,és mondj neki olyanokat,amitől majd rosszul érzi magát.
16/20 opened paradise válasza:
A gondolat is fáj...
Ha ilyen éretlen bosszút akarsz,akkor inkább hívd el egy szállodába,kötözd ki és hagyd ott,gyertyával a seggében.
20/20 anonim válasza:
felizgatod és ott hagyod... és mi lesz ha ő ezt már akkor is folytatni akarja és az ágyra kényszerít? Ez gyerekes lenne tőled és ostobaság. Akármit is csinálnál azt az erzest h megcsalt és becsapott nem fogja eltüntetni benned. Ird meg sms-ben neki vege mert tudsz mindent. ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!