Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon beteg dolog tőlem? 18L
Van egy srác aki tetszik, és dolgozik éjjel. 2 órán keresztül vártam az ágyon ülve mozdulatlanul hogy írjon nekem. Egyébként szubmisszív lány vagyok.
Ezt szerintetek a késöbbiekben elmondjam neki, vagy nagyon beteg dolog?
Ha együtt vagytok, mondd el.
Nekem nagyon tetszik, jutalmat kapnál érte.
Dom
Most még ne mondd el neki, mert akk mégjobban le fog sz*rni. Majd később, ha már összejöttetek.
Nem vagy beteg. Mi nők ilyenek vagyunk sajnos.
22L
Késöbb mindenképp mond el neki, hgy szub vagy, a szexben fontos hogy akként is kezeljen. Persze a legtöbb pasi alapból is kicsit dom beállítottságú, de jobb biztosra menni.
Nincs amúgy ezzel baj.
Fuhh te tényleg elég erősen szub hajlammal rendelkezel. Tipikus példája ez az ágyon ücsörgés mozdulatlanul. Engedelmes lány leszel...
De lehet hogy a fiúnak ez annyira nem fog bejönni. Óvatosan kezeld a hajlamod,ne add ki magad senkinek könnyen,mert aki nem tudja kezelni ezt a be állítottságod,az könnyen félre ért majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!