Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » (Előre is elnézést az indiszkr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(Előre is elnézést az indiszkrét kérdésért) Szex során férfi vagy nő legyen alul, mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Vagyis melyik verzió milyen gyakorisággal van, melyik esik jobban, melyik izgalmasabb? És esetleg, ha szex előtt és/vagy után, amikor szeretgélitek/cirógatjátok egymást, bókoltok, melyikőtök van felül?

Még egyszer bocsi, hogy csak úgy nektek szegeztem a kérdést, nincs semmi magyarázatom, egyszerűen kíváncsi vagyok és ha eddig még nem feszítettem nagyon túl a húrt, akkor kort és nemet is írtok?

2020. nov. 30. 14:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Szeretek én felül lenni, de persze ha a lánynak minden vágya ez akkor természetesen lehet ő is felül.

20/F

2020. nov. 30. 14:15
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy igazságos ha felváltva, de én lusta vagyok és jobb szeretek alul lenni.
2020. nov. 30. 14:17
 3/11 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem úgy a legjobb, ha alul és felül is pasi van.

Nem?

2020. nov. 30. 14:21
 4/11 anonim ***** válasza:
31%
A férfi legyen a nők között!
2020. nov. 30. 14:25
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
cserélgetni kell
2020. nov. 30. 14:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Én jobban szeretek alul lenni, de általában felváltva szoktuk.

L

2020. nov. 30. 14:29
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Esetek 80-ban alul vagyok es igy jobban is szeretem. L
2020. nov. 30. 14:47
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Felvaltva.

Előjáték után, behatolás előtt misszionáriusban imádom a farkammal simogatni a puncit, csiklót, kisajkakat, de nem kézzel fogok rá a farokra, hanem csak csípővel/derékból mozgok. Tehát csúszkál rajta a pénisz, miközben a lány már átkulcsolja a derekamat, s egyszer csak felnyársalom tövig. Ekkor értelemszerűen felül vagyok. Vagy 69ben is szeretek, de inkább oldalt fekvő 69est. Viszont lovaglót is imádom, amikor a nő van felül és ő mozog, tekereg, de azt is, hogy alámarkolok a popsinak, amikor guggol, és én dugom keményen. Vagy magamra borítom, kezeit összefogom a háta mögött csuklónál és én mozgok alatta. Nem az számít, hogy ki hol van, hanem a kölcsönös aktivitás. F

2020. nov. 30. 14:50
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhogy. Alul, felül, előtt, mögött ;)
2020. nov. 30. 15:20
 10/11 anonim ***** válasza:
Szeretem, ha a férfi fölöttem, mögöttem van és ő irányít. De ha oda kerül a sor, úgysem egyféle pózban lesztek (valószínűleg) jól esik váltani, egyrészt mert más pózban más az érzés is, másrészt nem zsibbadtok el 🙂
2020. nov. 30. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!