Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as korosztályban már minden értelmes, normális férfi foglalt?
Csak érdeklődöm, nem párt keresek. Csak mert annyiszor hallottam már ezt. Arra is simán lehet esély, hogy éppen kilép valaki a hosszú kapcsolatából 30-hoz közel. Láttam már ilyet.
Vagy ha találkozik egy kapcsolatban élő egy éppen hosszú kapcsolatból kilépett féllel, akkor is beleszerethet.. mert jobban vonzza és jobban kijönnek, mint a jelenlegi párjával. Csak eddig foglalt volt a hölgy.
Így nézve már nem is olyan rossz az esélye egy szingli 20-on éves lánynak nem?
Nem, nem foglalt!
(Nem rólam van szó!)
Én 30+ FÉRFI vagyok, gyerek és hitelmentes. Azt vettem észre, hogy még csak nincs is igény a normális férfira. Mindenkinek a kétgyerekes házas apuci kell. Vagy a 30 IQ-s ostoba gyökér, vagy a félcigány giggoló esetleg ezen három hulladék keveréke.
A jó soha sem jó, mindig az kell ami szar. Nektek tök a jó házas több gyerekes pasi is mert az olyan izgalmas!?!
Vagy a tükörben pózoló 30 IQ-s tükörterminátor a "teremből". :D
Jah tényleg.. az elvárások.... azok vannak. Olyanok amiket önmagatok sem ugrotok meg.
RENGETEG normális férfi van, akik kapcsolatot szeretnének. De szarba sem veszitek őket mert az említett opciók egyike sem illik rájuk. :)
Szóval vannak... csak nektek a házas 2 gyerekes pasik kellenek.
Szerintem nem egy leányálom házas 2 gyerekes...sőt...
le se állnék ilyennel én személy szerint.
De akkor mégis megmaradtak a normálisak. Kérdés pl.utolsó miért nem találtál még magadnak valakit? Ha ennyire jó parti vagy biztos rádröpülnének :D
De nem tudom, azért kérdezem.
Ha hiszed ha nem, nem "röpülnek" rám. Tudod mi miatt? Mert nincs 2 gyerekem és feleségem. :D De tényleg. Rengeteg olyan nővel beszélgettem akik ilyen pasik után futnak. Tudod a duma, hogy "olyan rendes, meg jó vele csak házas".
Ami miatt nem vagyok "népszerű" , az miatt van hogy nem esem hasra a pucsítós mellkidobós képektől, és hogy a "van instád" kezdetű kérdésre az a válaszom hogy nincs és remélem neked sem viszked. :D Nincs instám meg fészem, és nem érdekel a "bjútivloggerkedésetek" sem.
Amikor intelligenciát és kommunikációs készséget kéne villantani a pucsitás helyett ott már mindenki elvérzik....
Kérdező: Szerintem vagyunk páran akik nem foglaltak. Ennek az oka, hogy a kereslet/kínálat sokszor nem metszi egymást. És inkább egyedül, mint valakivel akivel csak elmenne pár év, de nem lenne hosszútávú jövő.
5: annyit még hozzátennék, hogy a nagyrésze a csodapasit várja, aki külsőre kategóriákkal felette van. majd csodálkozik, hogy párszor meghúzza és repül a következőre :) ő meg pislog mint hal a szatyorban, majd félév után ez megint megismétlődik.. és ezért minden pasi egy görény lesz. Aki meg komolyan venné az meg rég friendzoneban hallgatja ezeket a sztorikat, vagy még odáig sem jutott el, hisz csak a csajhoz hasonló átlag pasi.
Ez egy akkora marhaság. Egy idióta volt aki ezt kitalálta és még idiótábbak azok a több millió emberek akik ezt mind be is veszik.
Ez alapján az ostoba logika alapján, 30 felett már senki ne keressen magának senkit mert csak defektes nők és defektes férfiak vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!