Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as korosztályban már minden értelmes, normális férfi foglalt?
Csak érdeklődöm, nem párt keresek. Csak mert annyiszor hallottam már ezt. Arra is simán lehet esély, hogy éppen kilép valaki a hosszú kapcsolatából 30-hoz közel. Láttam már ilyet.
Vagy ha találkozik egy kapcsolatban élő egy éppen hosszú kapcsolatból kilépett féllel, akkor is beleszerethet.. mert jobban vonzza és jobban kijönnek, mint a jelenlegi párjával. Csak eddig foglalt volt a hölgy.
Így nézve már nem is olyan rossz az esélye egy szingli 20-on éves lánynak nem?
ezt mennyiszer olvastam már itt.. nem tudom hogyan megy ez :D de ha igaz, akkor durva ha a nők átlagban a saját szintjük felettieknek adnak csak esélyt...akkor nem értem a férfiak miért képesek a saját szintjükön belül keresgélni, ha a nők nem.
bár mondom, nem tudom mennyire igaz ez az állítás a nőkre általánosságban attól, hogy itt többször olvastam már ezt.
Amúgy meg egész biztos, hogy minden ember ismer legalább egy párt akinek a kapcsolata belül kb. rohad és csak a külvilágnak mutatják, hogy minden csodálatos.
Magasak az igények, néha egyenesen az egekbe szöknek.
30 felett viszont már az emberek többsége berendezkedett. Jópár éve dolgozik valahol mindkettő, van otthonuk.
És valakinek költöznie kell ha komolyra akarják fordítani a kapcsolatukat, valaki valószínű utazni fog a munkahelyére...és ez már felvet némi problémát.
Én tavaly szakítottam az élettársammal (barátnőmmel) 7 év után, már vettünk fel hitelt, vettünk egy kisebb házat, aztán bumm adhattuk el hitellel bazira nehezen és mindenki költözhetett el.
Kérdező, 8# vagyok.
Pont tegnap mondta egy lány barátom, hogy kb 30 körül jön meg az eszük, amikor már elegen átverték, megalázták, kihasználták. :)
Amúyg szerintem ez a netes társkeresés és ott a férfiak viselkedése miatt van, vagy legalább is fokoz rajta. Pl tinderen a srácok nagyrésze likeol mindenkit, hogy majd a matchekből válogat, meg csak arra ír aki bejön neki. Van akire kapcsolat, van akire csak kaland miatt. Nos, ha egy ilyen "átlagos/normális" csajnál van sok nagyon jó pasi match, akkor már egyből belegondol, hogy nézdmár, matcheltünk, hát akkor nekem ilyen jó pasim is lehetne, minek vesződjek másokkal, mikor most is ennyinek bejövök? De ezekből az esetek nagyrészében csak néhány éjszaka lehet.
"nem értem a férfiak miért képesek a saját szintjükön belül keresgélni"
Erdemes lenne megnezni, hogy mit jelent az atlagno a Jozsinak.
Instaribit nude sminkben.
#15 nagyjából ez, igen. akinek vannak tervei, van rendes munkája, biztosítja az anyagi hátteret pl. egy szülési szabadságos időszak alatt.
és emellett érzelmileg sem egy nulla, hűséges. ami minimum annyira fontos, mint az anyagi biztonság és a siker.
Jelentem, én szingli vagyok. Diplomás, értelmes, egészségesen élő, rendszeresen sportoló, számos érdeklődési területtel rendelkező, azt mondják intelligens férfi. Nem vagyok ronda sem, ráadásul 190 cm vagyok. Nem találok nőt, mert aki érdekelne agyi, szellemi szinten, meg mindenhogy, az már foglalt, idióta, anyagias nőkkel meg nem fogok összejönni. Bárkim lehetett volna az elmúlt években, akár csak szexre is, mégsem éltem vele, mert vagy nem tetszett küllemre, vagy szellemileg volt messze tőlem. Finnyás vagyok az agyra, személyiségre, ez a helyzet.
32,9 F
Engem az ismerőseim értelmesnek, normálisnak tartanak, bár én kételkedek bennük :)
Nemrég lett vége a hosszú kapcsolatomnak. Én elsősorban a 30-as hölgyek, anyukák között nézelődök majd inkább (én is apuka vagyok), de nem zárnám ki ha valaki fiatalbb és szimpatikus.
36/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!