Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30-as korosztályban már minden értelmes, normális férfi foglalt?
Csak érdeklődöm, nem párt keresek. Csak mert annyiszor hallottam már ezt. Arra is simán lehet esély, hogy éppen kilép valaki a hosszú kapcsolatából 30-hoz közel. Láttam már ilyet.
Vagy ha találkozik egy kapcsolatban élő egy éppen hosszú kapcsolatból kilépett féllel, akkor is beleszerethet.. mert jobban vonzza és jobban kijönnek, mint a jelenlegi párjával. Csak eddig foglalt volt a hölgy.
Így nézve már nem is olyan rossz az esélye egy szingli 20-on éves lánynak nem?
Nem. Több, női szemmel teljesen normális férfit ismerek, akik 30 körüliek, és szinglik.
Egyikük kifejezetten magas, most edzés miatt kezd szépen formásodni, jó szakmája van, rondának sem mondanám (nem is egy álom insta pasi, vagy hasonló, de nála sokkal kevésbé előnyös külsejű férfiakat is láttam már kapcsolatban). Több, mint 5 éve szingli. Egyszerűen nincs önbizalma, kicsit visszahúzódó. Ebből próbáljuk kirángatni párommal.
Másik srác picit alacsonyabb, de azért nem törpe kategória, jó felépítésű, alapvetően jó dumás, szintén nem ronda férfi, kiemelkedően jó állással, folyamatos fejlődéssel. Önbizalma neki sincs, nem rég lett vége egy hosszabb kapcsolatának, mert ellaposodott, de beszélgetésig is alig jut el bárkivel. Hogy mi ennek az oka, azt nem tudom, mert alapvetően könnyen kommunikál, de valahogy mégse találkozik olyannal, akivel érdeklődnének egymás iránt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!