Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan éljem túl ezt az ebédet? Nagyon magányos vagyok, és más párokat is fáj együtt látni!
Szerintem nyugodtan mondható, hogy ma nem tudsz elmenni ebédre, ha nem vt előre megbeszélt, akkor lehet már betervezve másik programod. Utána pedig elmondhatnad a szüleidnek, hogy ne hívják többet, ha van annyira bizalmas kapcsolatotok, akkor elmondhatod, hogy mit érzel iránta.
Nagyon sajnálom, nehéz lehet. Próbáld élni az életet, nem rá gondolni, tudom hogy baromi nehéz. Sajnos az életben sokszor megtapasztalhatjuk, hogy sokszor nem tudjuk irányítani a sorsunkat, legyen szó beteljesuletlen szerelemről, váratlan betegségről, vagy mikor annyira szeretnél anya lenni és évekig nem sikerül... Minden tulelheto.
Én hiszek benne, hogy mindennek oka van, meg ha most nem is tudjuk még mi. Én is nehezen éltem meg a szakitasokat, mert úgy gondoltam, ennél jobban hozzám illő, mindenben "tökéletes" férfit aki még viszonozza is az érzéseimet, nem találok, és biztos voltam benne, hogy soha nem leszek képes már ennyire szeretni valakit.... Aztán mégis, és a férjem egyik volt pasimhoz sem fogható, és a legeslegjobb, aki történhetett velem ☺️
Szóval kitartást! És nyugodtan mond le az ebédet.
Csatlakozom az 1.-hez. Ha egy 22 éves nő nem 80+ kiló, nem égett az arca, megvannak az első fogai legalább, és heti 3X fürdik, akkor van kanija.
Ez így igaz. De ha egy férfi átlagos, normális testfelépítésű (nem giliszta, v. elhízott), tanult, igényes-jól öltözött, akkor is vért kell pisilnie egy átlag nőért és közben kap 60-80 elutasítást, mire egy egy összejön neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!